این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های صنایع غذایی، جلد ۲۷، شماره ۳، صفحات ۴۷-۶۴

عنوان فارسی ارزشیابی پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بافتی سوسیس فرانکفورتر فرموله شده با گوشت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus)
چکیده فارسی مقاله هدف از این مطالعه تولید سوسیس فرانکفورتر ترکیبی گوشت قرمز با اضافه کردن گوشت ماهی سارم با تأکید بر حفظ ویژگی‌های بافتی و خصوصیات حسی آن بود. تیمارهای مورد آزمون عبارت بودند از سوسیس‌های تولیدی که گوشت فیله ماهی سارم با درصدهای 5، 20، 35، 50 درصد به فرمولاسیون آن‌ها اضافه گردیده بود و با سوسیس فرانکفورتر معمولی (بدون گوشت ماهی) به‌عنوان شاهد مقایسه گردیدند. اضافه کردن فیله ماهی سارم در فرمولاسیون‌ها باعث افزایش میزان پروتئین خام از با 17/0± 10/14 درصد در تیمار شاهد به 15/0± 63/15 درصد در تیمار حاوی 50 درصد گوشت ماهی سارم گردید (05/0 >P). با توجه به نتایج آزمون پروفایل بافت اضافه کردن میزان 35 درصد و 50 درصد گوشت ماهی سارم به فرمولاسیون باعث افزایش به ترتیب حدود 40 درصدی و 16 درصدی در مقدار سختی نمونه‌های سوسیس گردید (05/0 >P). این در حالی بود که میزان پیوستگی و کشسانی تیمارهای حاوی گوشت ماهی تفاوت معنی‌داری با یکدیگر نشان ندادند (05/0
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Physio-chemical and textural attributes of Frankfurter sausage formulate with Talang queenfish (Scomberoides commersonnianus) fillet mince
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله آلا هاشمی |
گروه صنایع غذایی واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی-ساری
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات (Islamic azad university science and research branch)

سید علی جعفر پور | seyed ali
گروه شیلات-فرآوری محصولات شیلاتی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری


نشانی اینترنتی http://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_6509_fe4027811d699118f63a0a760e42c5a3.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1404/article-1404-438005.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات