این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 1 مهر 1404
پژوهش های صنایع غذایی
، جلد ۲۷، شماره ۲، صفحات ۶۳-۷۴
عنوان فارسی
تاثیر پوششدهی با کاراگینان و کربوکسیمتیلسلولز در فرایند اسمز بر زمان خشکشدن و میزان بازجذب آب در سیب زرد لبنانی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of carrageenan and carboxy methyl cellulose coating during osmotic dehydration on drying time and rehydration of Golden delicious apples
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_6347_7e5c612f70aac23d5ec2a6a5323860a3.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1404/article-1404-415907.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات