این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 17 مهر 1404
پژوهش های صنایع غذایی
، جلد ۲۷، شماره ۲، صفحات ۱-۱۵
عنوان فارسی
اثر آمادهسازی اولیه بر کیفیت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of primary preparation on Cyprinus carpio quality during refrigerated storage
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_6342_5676b7ed1335ade87a311d880cab26f6.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1404/article-1404-415902.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات