این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 28 آبان 1404
دانش بیماری شناسی گیاهی
، جلد ۱۲، شماره ۱، صفحات ۹۴-۱۰۴
عنوان فارسی
کاربرد مخمرها در مدیریت بیماریهای گیاهی
چکیده فارسی مقاله
حسن
پور،
ن.، ارزنلو، م. (1401) کاربرد مخمرها در مدیریت بیماری
های گیاهی.
دانش بیماریشناسی گیاهی
12(1): 104-94.
مخمرها پراکنش وسیعی در سطح زمین دارند. آنها در
صنایعی مانند نانوایی، صنایع تخمیری، تولید پروتئین، سنتز مواد شیمیایی مانند ریبوفلاوین و اسید سیتریک، کشاورزی و مدیریت بیماریهای
گیاهی نقش دارند.
آنها بـا مکانیسـمهـای متنـوعی مانند رقابــت بــرای مواد غذایی و فضا
، برقراری رابطه انگلی با بیمارگر،
القـای مقاومـت در گیـاه
،
قارچ انگلی،
اشغال پردازه بوم شناختی، سم
زدایی زهرقارچ و
تولید آنزیم
های
تجزیه
کننده دیواره سلولی
د
ر کاهش بیماریهای گیاهی موثر هستند.
از خصوصیات برتر مخمرها میتوان به تحمل و سازگاری بیشتر نسبت به نوسانات حرارتی در دماهای پایین و بالا، سازگاری در طیف گسترده ای از رطوبت نسبی، نوسانات
pH
، سطوح اکسیژن کم، سرعت تکثیر زیاد، محدود کردن جمعیت بیمارگر و تحمل به اشعه
UV
را نام برد. با توجه به ویژگیهای گفته شده مخمرها به عنوان یکی از بهترین گزینه ها برای به کارگیری در فرایند مهار زیستی در
نظر گرفته میشوند. در این مقاله جنبه های مثبت مخمرها نسبت به دیگر عوامل میکروبی
، نقش آنها در کشاورزی
و سازوکارهای مدیریت بیماریهای گیاهی
بحث و بررسی شده است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Application of yeasts in plant diseases management
چکیده انگلیسی مقاله
Hasanpour, N., & Arzanlou M. (2023). Application of yeasts in plant diseases management.
Plant Pathology Science
12(1), 94-104.
Yeasts are widely distributed on earth.They play role in industries such as bakery, fermentation, protein production, the synthesis of chemicals such as riboflavin and citric acid,
agriculture
and plant diseases management. They are effective in reducing plant diseases.
through a variety of mechanisms, such as competition for food and space, parasitic relationship with the pathogen, induction of plant resistance, mycoparasitism, ecological niche occupation
, mycotoxin detoxification
and production of
cell wall degradation enzymes.
The superior characteristics of yeasts are greater tolerance and adaptation to thermal fluctuations at low and high temperatures, adaptation in a wide range of relative humidity, pH fluctuations, low oxygen levels,
high proliferation rate, limiting the pathogen population and tolerance to UV radiation. Due these characteristics, yeasts are considered as one of the best choices to use in the process of biological control. In this paper, the positive aspects of yeasts compared to other microbial agents
, their role in agriculture
and management mechanisms
of plant diseases
are discussed.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Candida, Cryptococcus, Pichia, Saccharomyces
نویسندگان مقاله
نوراله حسن پور | noorallah hasanpour
Department of Plant Protection, Faculty of Agriculture, Tabriz University, Tabriz, Iran
گروه گیاهپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
مهدی ارزنلو | mahdi arzanlou
Department of Plant Protection, Faculty of Agriculture, Tabriz University, Tabriz, Iran
گروه گیاه پزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
نشانی اینترنتی
http://yujs.yu.ac.ir/pps/browse.php?a_code=A-10-273-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
ترویجی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات