این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 5 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۷۸، صفحات ۳۲۱-۳۳۶
عنوان فارسی
تأثیر ترکیبات فنولیک عصاره های رزماری و آویشن بر زمان ماندگاری، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی های لایه ای تخمیری(کرواسان)
چکیده فارسی مقاله
چکیده
خمیر های لایه ای تخمیری
(از جمله کرواسان)، محصولاتی هستند که در طی فرآیند رول کردن و لمینه کردن، چربی در بین لایه های خمیر قرار گرفته و بافتی پولک
ی
مانند به محصول نهایی می
دهد. بکارگیری آنتی اکسیدان های طبیعـی از جمله عصاره های گیاهی جهت جلوگیری از
اکسایش
روغن
ها و چربی
ها کاربرد زیادی یافته است. رزماری و آویشن دو گیاه دارویی ارزشمند هستند که در طب سنتی اسـتفاده مـی
شـوند. در تحقیق حاضر، عصاره های رزماری و آویشن در مقادیر
(1/0
،
15
/0
، 2/0
درصد) و همچنین به طور ترکیبی به فرمولاسیون خمیر کرواسان اضافه شده و ویژگی
های محصول نهایی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از آزمون های رئولوژیکی نشان داد که بالاترین زمان گسترش خمیر، زمان مقاومت خمیر و عدد کیفی فارینوگراف و پایین
ترین درجه سست شدن خمیر متعلق به نمونه
A
4
(شیرینی لایه
ای تخمیری کرواسان +
15
/0
درصد عصاره رزماری+ 1/0
درصد عصاره آویشن) و
A6
(شیرینی لایه
ای تخمیری کرواسان +
15
/0
درصد عصاره رزماری +
20
/0
درصد عصاره آویشن) بود. حداکثر مقاومت به کشش خمیر نمونه های
A4
و
A6
به طور معنی
داری از دیگر تیمارها بالاتر بود
.(
p
≤0/05)
میزان بیاتی شیرینی های کراواسان به روش دستگاهی نشان داد که در روزهای یکم و هفتم نیروی لازم جهت فشرده
سازی نمونه
های
A6
و
A4
به طور معنیداری پایینتر از دیگر نمونهها بودند
(
p
≤0/05)
.
بالاترین امتیاز حسی در فاکتورهای رنگ، طعم، بو و بافت متعلق به نمونه های
A4
و
A6
بود
.
کلید واژگان:
کراواسان،
ترکیبات فنولیک، خواص فیزیکوشیمیایی، عصاره رزماری
و آویشن، خواص حسی، زمان ماندگاری
کلیدواژههای فارسی مقاله
همبرگر،سرخ کردن،مدلسازی سینتیکی،بافت،رنگ،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
آرزو محمدپور |
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین - پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین- ایران
بیژن خورشید پور |
عضو هیات علمی, گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین- ایران
لیلا ناطقی |
عضو هیات علمی, گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین- ایران
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_25585_7a1081719420e20660dcf0a2d1a4818c.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات