این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 2 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۷۸، صفحات ۸۱-۸۹
عنوان فارسی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی، محتوی فنلی و فعالیت ضد اکسایشی شیره ازگیل
چکیده فارسی مقاله
میوه ازگیل به دلیل حضور ترکیبات آنتی اکسیدانی و به ویژه فنلها، اثرات مفیدی بر عملکرد برخی دستگاههای بدن مانند قلب و عروق دارد. میوه ازگیل ماندگاری بسیار پایینی دارد، این امر سبب تولید محصولات متفاوتی از آن شده که یکی از آنها شیره ازگیل، از فراوردههای سنتی مناطق شمالی کشور میباشد. در این پژوهش ابتدا خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیره اندازه گیری شد. سنجش میزان ترکیبات فنلی کل عصاره استونی شیره ازگیل به روش اسپکتروفتومتری انجام شد. سپس فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره با آزمون مهار رادیکالهای آزاد DPPH مورد بررسی قرار گرفت و با آنتی اکسیدان سنتزی BHT مقایسه شد. نتایج نشان داد مقدار کل ترکیبات فنلی عصاره برابر با 61 میلیگرم معادل اسید گالیک در 100 گرم عصاره بود. غلظت 10000 میکروگرم در میلی لیتر عصاره استونی شیره ازگیل پس از آنتی اکسیدان سنتزی BHT بیشترین میزان درصد مهار را دارد (05/0> P). بنابراین شیره ازگیل به عنوان منبع بالقوه ترکیبات زیست فعال طبیعی با فعالیت آنتی اکسیدانی بالا می تواند مطرح شود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
ترکیبات فنلی،شیره ازگیل،فعالیت ضد اکسایشی،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
ترکیبات فنلی,شیره ازگیل,فعالیت ضد اکسایشی
نویسندگان مقاله
زینب رفتنی امیری |
مدیر گروه و عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی
نسترن اکبری |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_25565_9f6c39f9ccb293d5d2ac92d7b9c25865.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات