این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۱۵، شماره ۷۹، صفحات ۴۳-۵۴

عنوان فارسی استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا
چکیده فارسی مقاله هدف این تحقیق بررسی اثر غلظت‌های مختلف آب پنیر و محیط کشت والنه جهت تولید بیومس Dunaliella salina و ارزیابی خصوصیات بیوشیمیایی آن بود. بدین منظور سه فاکتور شامل غلظت محیط کشت والنه (صفر تا 50 میکرولیتر)، درصد آب پنیر (صفر تا 5 درصد) و زمان گرمخانه گذاری (صفر تا 14 روز) در قالب طرح باکس بانکن شامل 17 نمونه مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد با افزایش درصد آب پنیر و همچنین محیط کشت والنه، تراکم سلولی افزایش یافت ولی این افزایش از نظر آماری معنی‌دار نبود (05/0
کلیدواژه‌های فارسی مقاله دونالیلا سالینا،آب پنیر،محیط کشت والنه،بیومس،کلروفیل،

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله دونالیلا سالینا,آب پنیر,محیط کشت والنه,بیومس,کلروفیل

نویسندگان مقاله آرمین نبی زاده قولنجی |
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، موسسه آموزش عالی صبا، ارومیه، ایران

محمود رضازاد باری |
معاون پشتیبانی و منابع انسانی / دانشگاه ارومیه

بهروز آتشبار |
استادیار گروه اکولوژی و ارزیابی ذخایر آبزیان، پژوهشگاه دریاچه ارومیه، دانشگاه ارومیه، ایران

صابر امیری |
دانشجوی دکتری تخصصی بیوتکنولوژی مواد غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز

محمد لطفی گشایش |
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تبریز، تبریز، ایران


نشانی اینترنتی https://fsct.modares.ac.ir/article_25592_6678cc90c738ffd46dc6d0e463b5e871.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات