این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 1 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۸۱، صفحات ۴۷۹-۴۹۲
عنوان فارسی
بررسی ویژگیهای تکنولوژیکی و ضد میکروبی نژادهای انتروکوکوس فاسیوم زیر گونه فاسیوم غیربیماریزا جدا شده از پنیر لیقوان
چکیده فارسی مقاله
چکیده
در این پژوهش ویژگی
های تکنولوژیکی و ضد میکروبی سویه
های
انتروکوکوس فاسیوم
جدا شده از پنیر
لیقوان
مورد ارزیابی قرار گرفت. بررسی خواص تکنولوژیکی سویه
ها نشان داد که تمامی آن
ها به دلیل تولید کلنی سفید رنگ بر روی محیط روتنیوم رد میلک، توانایی تولید اگزوپلی
ساکارید داشتند و فعالیت اتولیتیک این سویه
ها به صورت کاهش درصد جذب در 600 نانومتر بررسی شد و بیشترین فعالیت را سویه
انتروکوکوس فاسیوم
زیر گونه
فاسیوم
2 نشان داد. همچنین سویه
ها بعد از 24 ساعت گرمخانه
گذاری به دلیل کاهش
pH
تا 2-5/1 واحد، فعالیت اسیدیفیکاسیون داشتند. فعالیت ضد میکروبی با روش
Lawn on the Spot
ارزیابی شد، که سویه
های مورد بررسی در برابر باکتری
های عامل فساد و پاتوژن
زا از جمله
لیستریا اینوکوآ
،
اشرشیاکلی
و
استافیلوکوکوس اورئوس
فعالیت ضد میکروبی نشان ندادند. نتایج مقاومت سویه
ها به شرایط اسیدی و دما معنی
دار بود (0.05
P<
)، به طوری که سویه
انتروکوکوس فاسیوم
زیر گونه
فاسیوم
4 بالاترین مقاومت به شرایط اسیدی و سویه
انتروکوکوس فاسیوم
زیر گونه
فاسیوم
5 بالاترین مقاومت به دما را نشان دادند. در نتیجه، این مطالعه نشان داد که به دلیل فعالیت تکنولوژیکی مناسب می
توان از سویه
های
انتروکوکوس فاسیوم
زیر گونه
فاسیوم
به عنوان کشت همراه در محصولات لبنی تخمیری استفاده کرد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
کلید واژگان انتروکوکوس فاسیوم،ویژگیهای تکنولوژیکی،فعالیت ضدمیکروبی،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
کلید واژگان انتروکوکوس فاسیوم,ویژگیهای تکنولوژیکی,فعالیت ضدمیکروبی
نویسندگان مقاله
زهرا ایزدی مهر |
دانشجوی کارشناسی ارشد میکروبیولوژی موادغذایی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
مسعود یاورمنش |
دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
محمد باقر حبیبی |
استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
محمد رضا عدالتیان |
دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_25693_cdbfe98515b603b0d1855a10e4e4952e.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات