این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 28 آبان 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۸۱، صفحات ۲۶۱-۲۷۱
عنوان فارسی
تأثیر آرد گندم اکسترود شده و نشاسته پیش ژلاتینی شده گندم بر پارامترهای کیفی و فرآوری نان حجیم حاصل از خمیر منجمد
چکیده فارسی مقاله
هدف از این مطالعه تأثیر استفاده از آرد گندم اکسترودشده یا نشاسته پیشژلاتینیشده گندم برای بهبود فرآوری و کیفیت نان حجیم حاصل از خمیر منجمد بود. سه فرمولاسیون با 100درصد آردگندم شاهد و با 5درصد جایگزینی آردگندم با آردگندم اکسترودشده و 5 درصد جایگزینی آردگندم با نشاسته پیشژلاتینیشده گندم تهیه شد. خمیرهای منجمد به صورت یخزده به مدت هفتروز نگهداری شده و سپس یخزدایی، تخمیر، پخته و از لحاظ ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی، تکنولوژیکی ارزیابی شدند. سطوح گلوکز در دسترس یافت شده برای آردگندم اکسترود شده (g100 / g 12) و نشاسته پیشژلاتینی شده گندم (g100/g7/11) و در رابطه با آردگندم شاهد (g100 / g1/7) مشاهده شد. در دسترس بودن گلوکوز حاصله از شکستن نشاسته باعث ورآمدن بهتر خمیر شده و این اثر بسیار مطلوب برای خمیرهای منجمد است زیرا در مرحله یخزدایی به علت در دسترس بودن سوبسترا برای مخمر باعث کاهش حجم محصول نمیشود. نمونههای حاصله از نشاسته پیشژلاتینی شده گندم و آردگندم اکسترودشده پس از پخت در مقایسه با نان شاهد حجم بیشتری دارند. نتایج این مطالعه برای استفاده از آردگندم اکسترود شده یا نشاسته پیشژلاتینی شده گندم مطلوب بوده و استفاده از این روش باعث عدم کاهش کیفیت برای خمیر منجمد میشود
کلیدواژههای فارسی مقاله
نانحجیم،خمیرمنجمد،آردگندم اکسترود شده،نشاسته پیشژلاتینه شده گندم،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نانحجیم,خمیرمنجمد,آردگندم اکسترود شده,نشاسته پیشژلاتینه شده گندم
نویسندگان مقاله
ایمان بهمنی |
واحد تحقیق و توسعه شرکت بن سا
سحر نجفی |
واحد تحقیق و توسعه شرکت بن سا
فاطمه زواره |
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_25675_40850a8e9205e5d24869e4cb2692c95b.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات