این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 27 آبان 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۹، شماره ۱۳۰، صفحات ۸۵-۹۵
عنوان فارسی
تهیه امولسیون دوگانه پیکرینگ پایدار شده توسط نانوذرات کیتوزان و ارزیابی متغیرهای فرمولاسیون بر پایداری فیزیکی امولسیونهای حاصل
چکیده فارسی مقاله
امولسیونهای تثبیت شده توسط نانوذرات خوراکی طی ده سال اخیر توجه محققین زیادی را به خود جلب کرده است. تثبیت حداقل یک سطح مشترک از امولسیون دوگانه با یک لایه از نانوذرات خوراکی در تحقیقات بسیار کمی بررسی شده است. در این پژوهش امولسیونهای دوگانه پیکرینگ آب در روغن در آب (
W/O/W
) با استفاده از نانوذرات کیتوزان به عنوان ثبیت کننده فاز آبی خارجی تهیه شدند. طراحی آزمایشها به روش تاگوچی انجام گرفت. تاثیر پارامترهای فرمولاسیون شامل نسبت محتوای فاز آبی داخلی به فاز روغنی، محتوای امولسیون اولیه به فاز آبی خارجی و غلظت نانوذرات کیتوزان بر اندازه قطرات و پایداری امولسیونهای دوگانه بررسی شد. نتایج نشان داد که غلظت نانوذره با دارا بودن سهم 91/34 درصدی، بیشترین تاثیر را بر اندازه قطرات امولسیونها داشت. تیمار 5 با داشتن نسبتهای 8:2 فاز آبی داخلی به فاز پیوسته داخلی، 9:1 امولسیون اولیه به فاز پیوسته خارجی و غلظت 65/0 درصد نانوذره کمترین، اندازه قطرات را نسبت به سایر تیمارها داشت. بر اساس نتایج بررسی پایداری، نسبت محتوای امولسیون اولیه به فاز آبی خارجی بیشترین تاثیر را بر پایداری امولسیونها داشت. شاخص خامهای شدن و کوالسنس در تیمارهای 5 و 7 بسیار ناچیز بود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
کلید واژگان نانوذره کیتوزان،امولسیون دوگانه پیکرینگ،پایداری فیزیکی،
عنوان انگلیسی
Preparation of Pickering double emulsion stabilized by chitosan nanoparticles and evaluation of the effects of formulation parameters on the physical stability of formed emulsions
چکیده انگلیسی مقاله
Emulsions stabilized by edible nanoparticles have attracted the attention of many researchers during the past ten years. However, very few studies have investigated the stabilization at least one interface of a double emulsion with a layer of edible nanoparticles. In this study, water-in-oil-in-water (W / O / W) Pickering double emulsions were prepared using chitosan nanoparticles as external aqueous phase stabilizers.
Experiments were performed with Taguchi design
.
The effects of formulation parameters, including the ratio of internal aqueous phase content to the oil phase, initial emulsion content to external aqueous phase, and chitosan nanoparticle concentration on droplet size and stability of double emulsions were investigated. The results showed that the nanoparticle concentration had the highest effect (34.91%) on the droplet size of emulsions. Treatment No. 5, with 2: 8 of internal aqueous phase to continuous internal phase, 1: 9 of primary emulsion to continuous external phase, and a concentration of 0.65% nanoparticles, had the smallest droplet size compared to other treatments. Based on the results of the stability study, the ratio of the initial emulsion content to the external aqueous phase was more effective on the stability of the emulsions. The creaming index and coalescence were insignificant in treatments No. 5 and 7.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
کلید واژگان نانوذره کیتوزان,امولسیون دوگانه پیکرینگ,پایداری فیزیکی
نویسندگان مقاله
فاطمه حیدری |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سید مهدی جعفری |
دانشگاه علوم کشاورزی و طبیعی گرگان
امان محمد ضیائی فر |
دانشگاه علوم کشاورزی و طبیعی گرگان
نیکلاس آنتون |
گروه نانوپزشکی- دانشگاه استراسبورگ
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_26862_75f288d4b326f1d995b5b4cfe40e9c4a.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات