این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 25 آبان 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۹، شماره ۱۳۰، صفحات ۶۱-۷۱
عنوان فارسی
تاثیر نشاسته اکتنیل سوکسینیک انیدرید بر خواص کف زایی کنسانتره پروتئین آب پنیر
چکیده فارسی مقاله
در این مقاله، تاثیر برهمکنش بین کنسانتره پروتئین آب پنیر (
WPC
) و نشاسته اصلاح شده با
اکتنیل سوکسینیک انهیدرید
(OSAS)
در محیط آبی به عنوان تابعی از
pH
(3، 4، 5، 6) و نسبت
WPC
به
OSAS
(1:2، 1:1 و 2:1) در غلظت کل 1% وزنی/وزنی بر خواص کف (اندازه حباب، ظرفیت کف کنندگی و پایداری کف) مورد مطالعه قرار گرفت. اندازه حباب کوچکتر بیانگر پایداری بیشتر کف است. کمترین اندازه حباب در نسبت 1:1 و 4=
pH
مشاهده شد (52/226 میکرومتر) که اختلاف آماری معنی داری با اندازه حباب
WPC
شاهد در این
pH
داشت (15/396 میکرومتر). بیشترین میزان کف کنندگی در نسبت 1:1 و 3=
pH
مشاهده شد (33/186 %). بیشترین میزان پایداری کف نیز در نسبت 2:1 و در 4=
pH
بدست آمد (27/83 %) و اختلاف آماری معنی داری با نمونه شاهد (محلول
WPC
) داشت
(05/0
p<
)
. نتایج
این تحقیق
نشان داد که برهمکنشهای الکترواستاتیکی
WPC
و
OSAS
می توانند به عنوان روشی موثر در جهت بهبود خواص کف کنندگی و پایداری کف
WPC
در غلظتهای پایین مورد استفاده قرار گیرند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
پایداری کف،کمپلکس الکترواستاتیک،کنسانتره پروتئین آبپنیر،نشاسته اصلاح شده،
عنوان انگلیسی
Effect of octenyl succinic anhydride starch on foaming properties of whey protein concentrate
چکیده انگلیسی مقاله
In this study, the effect of the interaction between WPC
and OSAS
in aqueous solution (at total biopolymer concentration 1% w/w) as function of pH (3, 4, 5, 6) and ratio (1:2, 1:1 and 2:1) on the foaming properties (bubble size, foaming capacity and foam stability) was investigated. Smaller bubbles size showed more foam stability. Lowest bubbles size was observed at 1:1 and pH 4 (226.52 µm) and statistical difference between pure WPC (396.15 µm) and WPC-OSAS
complex solutions at this pH was significant. Maximum foaming capacity was observed at ratio 1:1 and pH 3 (%186.33) and maximum foam stability was calculated at 1:2 WPC: OSAS and pH 4 (%83.27) and there was significant statistical difference with control sample (WPC
solution) (
%50.74
). This research showed that electrostatic interaction between WPC and OSAS
can be used as an effective method for improving foaming capacity and foam stability of WPC
at low concentrations.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
پایداری کف,کمپلکس الکترواستاتیک,کنسانتره پروتئین آبپنیر,نشاسته اصلاح شده
نویسندگان مقاله
محسن صهبایی |
دانشگاه فردوسی مشهد
سید محمد علی رضوی |
دانشگاه فردوسی مشهد
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_26860_32b6533e7dcc8ddf43defed9642cb588.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات