Journal of Food Quality and Hazards Control، جلد ۱۲، شماره ۱، صفحات ۸۱-۸۱

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Corrigendum to “Existence of Synthetic Dyes in Foodstuffs: A Retro-spective Study of Food Safety Concerns” [Journal of Food Quality and Hazards Control 11 (2024) 206-213]
چکیده انگلیسی مقاله
This article has no abstract.

DOI: 10.18502/jfqhc.12.1.18369
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله | R. Sakooei vayghan
Food and Beverages Safety Research Center, Urmia University of Medical Sciences, Urmia, Iran


| N. Vakili Saatloo
Food and Beverages Safety Research Center, Urmia University of Medical Sciences, Urmia, Iran


| M.R. Armioon
Food and Beverages Safety Research Center, Urmia University of Medical Sciences, Urmia, Iran


| S. Sepahi
Food and Beverages Safety Research Center, Urmia University of Medical Sciences, Urmia, Iran



نشانی اینترنتی http://jfqhc.ssu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1663-2&slc_lang=en&sid=1
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده اصلاحیه
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات