این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 15 آذر 1404
Iranian Journal of Public Health
، جلد ۲۷، شماره ۳-۴، صفحات ۴۹-۵۴
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
STUDY OF QUALITY CONTROL IN MEATS CONSUMED IN SOME RESTAURANTS
چکیده انگلیسی مقاله
The quality control of microbial contamination in meats consumed in restaurants of University of Tehran was taken into consideration. For this reason, 100 sterile samples were taken from 4 central restaurants, from May until October 1995, the samples were as follows: 12 samples of meat, 50 samples of chopped meat and 38 samples of minced meat. All of the samples were examined to search for Mesophils, Coliforms, E.coli and pathogenous Staphiloccocus aureus. In 20 percent of the samples, the number of total microorganisms was more than the standard. The number of cliforms in 99 percent and Staphiloccoucus aureus in 22 percent of the samples was more than the standard level. From 21 samples (21%), E.coli was isolated. Most of the contamination was related to chopped meat followed by the minced meat.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Meat hygiene
نویسندگان مقاله
n رکنی | n rokni
b اسفندیاری | b esfandiari
نشانی اینترنتی
http://ijph.tums.ac.ir/index.php/ijph/article/view/1756
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/86/article-86-350297.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
Articles
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات