این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
فصلنامه علمی پژوهشی گیاهان دارویی، جلد ۲۳، شماره ۹۱، صفحات ۱-۱۵

عنوان فارسی گلاب، کنترل کیفیت و کاربردهای آن
چکیده فارسی مقاله
مقدمه: گلاب از تقطیر گل‌های تازه گل محمدی با نام علمی رزا داماسنا تولید میشود. هدف: این مطالعه مروری بر روی گلاب، کنترل کیفیت و کاربردهای آن تمرکز دارد. روش بررسی: اطلاعات با جستجوی در منابع مختلف جمع‌آوری شد. نتایج: ایران خصوصاً شهر کاشان (روستای قمصر) سابقه طولانی در صنعت گلابگیری دارد، در واقع قمصر در ایران خاستگاه اصلی گل محمدی در جهان است و گلابگیری از صنایع قدیمی شهرستان کاشان است. اکنون چهار استان فارس (میمند)، کرمان، اصفهان (کاشان) و آذربایجان شرقی بیشترین زمین‌های زیر کشت گل محمدی در ایران را دارند. ترکیه و بلغارستان دیگر تولیدکنندگان گلاب در جهان هستند. گلاب عمدتاً در صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود اما به عنوان یک نوشیدنی و طعم‌دهنده در ایران و کشورهای حوزه خلیج‌فارس دارای سابقه طولانی است. نتیجه‌گیری: این مقاله مروری گلاب را از دیدگاه‌های مختلف سنتی، کنترل کیفی و اثرات درمانی بررسی می‌کند و اطلاعاتی در مورد تقلب و شناسایی گلاب اصلی ارائه می‌دهد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله گلاب، فنیل اتیل الکل، کنترل کیفیت، طب سنتی، تقطیر

عنوان انگلیسی Rose water, quality control, and its application
چکیده انگلیسی مقاله
Background: Rose water is mostly produced by the distillation of fresh rose flowers from Rosa × damascena Herrm. Objective: This review focused on Rose water, quality control, and its application. Methods: The information was gathered by searching different resources. Results: Iran, especially Kashan city (Qamsar Village) has a long history of this industry., indeed, Qamsar in Iran is the main origin of rose flowers in the world and rose water production is an old industry in Kashan city. Now, four provinces of Fars (Maymand), Kerman, Isfahan (Kashan), and East Azerbaijan have the most land under cultivation of R × damascena in Iran. Turkey and Bulgaria are the other producers of rose water in the world. Rose water is mostly used in cosmetic industries but has a long history of use as a drink and flavoring agent in Iran and Persian Gulf countries. Conclusion: This review evaluates rose water in different aspects of traditional uses, quality control, and therapeutic effects, and provides some information on adulteration and identification of original rose water.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Rose water, Phenyl ethyl alcohol, Quality Control, Traditional medicine, Distillation ‎

نویسندگان مقاله محدثه محبوبی | Mohaddese Mahboubi
Research & Development, Tabib Daru Pharmaceutical Company, Kashan, Iran
تحقیق و توسعه، شرکت داروسازی طبیب دارو، کاشان، ایران

شائو هو لو | Shao Hua Lu
Commercial Department, Beijing Floralkin Aroma Science Co., Ltd, Beijing, China
دپارتمان تجاری، شرکت علوم رایحه فلورالکین پکن، پکن، چین


نشانی اینترنتی http://jmp.ir/browse.php?a_code=A-10-1099-3&slc_lang=en&sid=1
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده گیاهان دارویی
نوع مقاله منتشر شده مروری
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات