این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مجله علوم اعصاب شفای خاتم، جلد ۴، شماره ۴، صفحات ۶۱-۶۶

عنوان فارسی تأثیر مکمل اپی گالو کاتچین گالات بر مقیاس اندازه‌گیری کمای گلاسکو در بیماران با آسیب مغزی پس از ضربه
چکیده فارسی مقاله مقدمه: آسیب‌ مغزی پس از ضربه علت عمدۀ مرگ و ناتوانی در افراد جوان می‌باشد. مکمل اپی گالو کاتچین گالات چای سبز به طور مطلوب بسیاری از فرایندهای اشاره شده در خونریزی ثانویه آسیب مغزی شامل: التهاب عصبی و آسیب‌های آنتی اکسیدانی در حیوانات مورد مطالعه را تحت تأثیر قرار می‌دهد. در مطالعۀ حاضر هدف ما بررسی کردن تأثیر اپی گالو کاتچین گالات بر نتایج آسیب‌ مغزی پس از ضربه بود. مواد و روش‌ها: در یک آزمایش بالینی 30 بیمار با ترومای سر بستری شده در بخش مراقبت‌ ویژه در بیمارستان سینا، تهران، ایران به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. این گروه‌ها شامل 15 بیمار که تک دوز دهانی (گاواژ) به صورت روزانه (400 میلی‌گرم) اپی گالو کاتچین گالات را به مدت 7 روز دریافت کردند و گروه کنترل شامل 15 بیمار که دارونما (آب مقطر) را برای همان دوره دریافت کردند. سطح پروتئین S100B و مقیاس کمای گلاسکو بین دو گروه مورد بررسی قرار گرفت. یافته‌ها: اپی گالو کاتچین گالات مقیاس اندازه‌گیری کمای گلاسکو را افزایش داد. با این حال اپی گالو کاتچین گالات اثر قابل‌توجهی بر سطح پروتئین S100B نداشت. نتیجه‌گیری: اپی گالو کاتچین گالات ممکن است یک اثر حفاظتی عصبی در خونریزی‌های مغزی پس از ضربه را بازی کند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله آسیب‌های مغزی، معیار کمای گلاسکو، بخش‌های مراقبت‌ ویژه

عنوان انگلیسی Effect of Epigallocatechin-3-Gallate Supplementation on Glasgow Coma Score Scale of Patients with Traumatic Brain Injury
چکیده انگلیسی مقاله Introduction: Traumatic brain injury is the leading cause of death and disability in young adults. Green tea Epigallocatechin-3-gallate (EGCG) supplementation favorably influenced many of the processes mention in the secondary insult of brain injury, including neuroinflammation and anti-oxidative damages in animal studies. In current study, we aimed to investigate the effect of EGCG on outcomes of traumatic brain injury. Materials and Methods: In a clinical trial, 30 patients with head trauma hospitalized in the intensive care unit of Sina hospital, Tehran, Iran were randomly divided into two groups. These groups included 15 patients who received a single daily oral dose of EGCG (400 mg) for 7 days and control group of 15 patients received placebo (distilled water) for the same period. Protein level S100 B and GCS were investigated between the two groups. Results: EGCG increased Glasgow coma score scale. However EGCG had no significant effect on the level of protein S100B. Conclusion: EGCG may play a neuroprotective effect in trumatic brain insulats.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Brain Injuries, Glasgow Coma Scale, Intensive Care Units

نویسندگان مقاله لیلا زارعیان | leila zareian
animal physiology department, faculty of basic sciences, shahrekord branch, islamic azad university, shahrekord, iran
گروه فیزیولوژی جانوری، دانشکده علوم پایه، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد (Islamic azad university of shahrekord)

لیلا روحی | leila rohi
department of biology, faculty of basic sciences, shahrekord branch, islamic azad university, sharekord, iran
گروه زیست شناسی ، دانشکده علوم پایه ، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد (Islamic azad university of shahrekord)

منصوره تقای | mansoureh togha
iranian center of neurological research, neuroscience institute, tehran university of medical sciences, tehran, iran
مرکز تحقیقات بیماری های مغز و اعصاب ایران، پژوهشکده علوم اعصاب، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی تهران (Tehran university of medical sciences)


نشانی اینترنتی http://shefayekhatam.ir/browse.php?a_code=A-10-169-2&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/337/article-337-331974.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده نوروفارماکولوژی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات