این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 29 آبان 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۲۱، شماره ۱۵۳، صفحات ۴۳-۶۲
عنوان فارسی
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا حاوی اسانس گیاه کاکوتی
چکیده فارسی مقاله
امروزه تولید فیلمهای خوراکی و زیست تخریب پذیر یکی از تکنولوژیهای رو به رشد در جوامع پیشرفته است. کاربرد این پوششها به دلیل جایگزینی با مواد پلیمری و افزایش مدت زمان انبار مانی ماده غذایی می باشد. هدف اصلی این پژوهش تولید یک فیلم خوراکی از ایزوله پروتئین سویا (3، 5 و 7 درصد) ، گلیسرول (1، 2 و 3 درصد) و اسانس کاکوتی (0، 5/0 و 1 درصد) بود. پس از تهیه فیلم ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و مکانیکی این فیلم (ضخامت، دانسیته، حلالیت در آب و اسید، نفوذپذیری به بخار آب، شفافیت، تغییرات رنگ، درصد ازدیاد طول و مقاومت کششی) مورد ارزیابی قرار گرفت. پس از انجام آزمونهای فوق و بررسی تاثیرات متغیرهای مستقل بر روی متغیرهای وابسته، فرمولاسیون فیلم خوراکی بهینه سازی شد. نتایج نشان داد با استفاده از 54/3 درصد ایزوله پروتئین سویا، 1 درصد گلیسرول و 1 درصد اسانس کاکوتی در سطح مطلوبیت 624/0 می توان به فرمول بهینه دست یافت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
ایزوله پروتئین،پوشش،سویا،فیلم خوراکی
عنوان انگلیسی
Evaluation of the physicochemical, and mechanical properties of the edible film prepared from soy protein isolate containing the essential oil of the Ziziphorpa capitata
چکیده انگلیسی مقاله
Today, the production of edible and biodegradable films is one of the growing technologies in advanced societies. The use of these coatings is due to the replacement with polymeric materials and increasing the storage time of food. The main purpose of this study was to produce an edible film of soybeans protein isolate (3 to 7%), glycerol (1 to 3%) and
Ziziphorpa capitata
essential oil (0 to 1%) in order to create better taste and antimicrobial properties. After preparing the film, the physicochemical and mechanical properties of the film (thickness, density, solubility in water and acid, water vapor permeability, transparency, color changes, elongation percentage and tensile strength) were evaluated. After performing the above tests and investigating the effects of independent variables on the dependent variables, the oral film formulation was optimized. The results showed that the optimal formula can be achieved by using 3.54% soy protein isolate, 1% glycerol and 1% cactus essential oil at the level of desirability of 0.624.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Coatings,Edible Films,Protein isolates Soy bean
نویسندگان مقاله
ساناز رزم | Sanaz Razm
PhD student in Food Science and Technology, Department of Food Science and Technology, Quchan Branch, Islamic Azad University, Quchan, Iran
1- دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران
| Esmaeil Ataye salehi
Department of Food Science and Technology, Quchan Branch, Islamic Azad University, Quchan, Iran
گروه علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان ، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان ، ایران
اکرم آریان فر | Akram Arianfar
Department of Food Science and Technology, Quchan Branch, Islamic Azad University, Quchan, Iran
گروه علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان ، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان ، ایران
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-12096-19&slc_lang=fa&sid=7
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات