این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 6 آبان 1404
علوم باغبانی ایران
، جلد ۴۷، شماره ۳، صفحات ۴۶۹-۴۷۹
عنوان فارسی
بررسی برخی ترکیبهای ضداکسایشی و فعالیت ضداکسایشی کل در هشت رقم توتفرنگی (Fragaria x ananassa Duch.)
چکیده فارسی مقاله
توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.) منبع خوبی از ترکیبهای ضداکسایشی طبیعی است. در این بررسی میوههای هشت رقم توتفرنگی شامل کردستان، مرک، کاماروسا، پاروس، کویینالیزا، ونتانا، سلوا و پاجرو در مرحلۀ رسیدگی برداشت شدند و برای تجزیه و تحلیل محتوای فنل کل، آنتوسیانین کل، ویتامین ث، مواد جامد محلول (TSS) و فعالیت ضداکسایشی کل تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان داد که بالاترین میزان TSS در رقمهای کردستان، کاماروسا، مرک و ونتانا مشاهده شد. رقمهای پاجرو، کویینالیزا و پاروس پایینترین محتوای فنل کل را دارند. میزان آنتوسیانین کل و ویتامین ث در رقمهای کردستان، مرک و کاماروسا در بالاترین میزان بود. از بین رقمهای بررسیشده، رقم مرک بالاترین میزان اسیدیتۀ قابل عیارسنجی (تیتراسیون) را داشت، درحالیکه رقم کویینالیزا پایینترین فعالیت ضداکسایشی کل را نشان داد. همبستگی مثبت بین محتوای فنل کل (41/0)، محتوای آنتوسیانینها (42/0)، ویتامین ث (53/0) و اسیدیتۀ قابل تیتراسیون (53/0) با فعالیت ضداکسایشی کل وجود داشت. بهطورکلی رقمهای کردستان، مرک و کاماروسا منابع مهمی برای ترکیبهای ضداکسایشی هستند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
آنتوسیانین کل، توتفرنگی، ضداکسایشها، فنل کل،
عنوان انگلیسی
Study of some antioxidant compounds and total antioxidant activity in eight strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) cultivars
چکیده انگلیسی مقاله
Strawberry (Fragaria ananassa Duch.) is a good source of natural antioxidants. Fruits from eight Strawberry (Fragaria ananassa Duch.) cultivars ('Kurdistan', 'Merck', 'Camarosa', 'Paros', 'Queen Elisa', 'Ventana', 'Selva' and 'Pajaro') were harvested at ripen stage and analyzed for total phenolic content, total anthocyanin content, vitamin c, total soluble solid and total antioxidant activity. The results showed that the highest TSS was found in Kurdistan, Camarosa, Merek and Ventana cultivars. The cultivars of 'Pajaro', 'Queen Elisa' and 'Paros' had the lowest total phenolic contents. Total Anthocyanin and vitamin C content were highest in 'Kurdistan', 'Merek' and 'Camarosa'. Among the investigated strawberry fruits the cultivar of 'Merek' showed the highest amount of total titratable acidity, while regarding to total antioxidant activity 'Queen Elisa' showed lower total antioxidant activity. There were significantly positive correlation between traits of total phenolic content (0.41), total anthocyanin content (0.42), vitamin C (0.53) total titratable acidity (0.53) and total antioxidant activity. Generally, 'Kurdistan', 'Merek' and 'Camarosa' were good source of antioxidant compounds.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Antioxidants, Strawberry, total phenol, total anthocyanin
نویسندگان مقاله
تیمور جوادی |
استادیار، گروه علوم باغبانی، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه کردستان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه کردستان (Kordestan university)
فریناز رحمتی |
دانشجوی سابق کارشناسی ارشد، گروه علوم باغبانی، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه کردستان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه کردستان (Kordestan university)
ناصر قادری |
استادیار، گروه علوم باغبانی، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه کردستان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه کردستان (Kordestan university)
نشانی اینترنتی
http://ijhs.ut.ac.ir/article_59809_8b46e0aa67b0d18e84da71e2ac030416.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/949/article-949-311803.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات