این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 شهریور 1404
Iranian J. of Fisheries Science
، جلد ۹، شماره ۳، صفحات ۴۱۲-۴۲۱
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of whey protein coating on Physic-Chemical properties of gutted Kilka during frozen storage
چکیده انگلیسی مقاله
The a im of th is paper was to study the effects w hey pro t e in c oat i ng on ch e m ic al a nd physic al properties of gut t ed K i l ka dur i ng f roz en stor a ge. Coating of Kilka has done by dipping in whey protein solution with different concentrations of 3, 7, 10 and 13%, for 1h. Then, after being packed in polyethylene dishes, they were covered in cellophane blanket and stored in -18°C. There were 125 testing and control packages, each of them weight 250grams. Heme iron, peroxide value, protein, lipid and pH has measured after 0, 1, 2, 3 and 4 months storage in freezer. R e s u l ts of h e me iron, p e roxi de v a l ue and lipid of control tr e at m ents h a ve s hown s i gni f icant difference among ex p e r i m ent al tr e at m ents (p0.05). Our results showed that coating process with di ff e r e nt whey pro t e in con c entrat i on leads to decrease in peroxide value and increases the iron content. 13% whey protein concentration was provided the most satisfactory results.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
m سلطانی |
علی اکبر خانی پور | a a
علی اکبر مطلبی | a a
a hasanzati رستمی | hasanzati rostami
n خانه دان |
نشانی اینترنتی
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات