نویسندگان مقاله |
مهدی خدایی مطلق | khodaei motlagh department of animal science, faculty of agriculture and natural resource, arak university, iran سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه اراک (Arak university)
مهدی کاظمی | department of animal science, faculty of agriculture and natural resource, arak university, iran سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه اراک (Arak university)
حسینعلی قاسمی | hossein ali department of animal science, faculty of agriculture and natural resource, arak university, iran سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه اراک (Arak university)
امیرحسین خلت آبادی فراهانی | amir hossein khaltabadi farahani department of animal science, faculty of agriculture and natural resource, arak university, iran سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه اراک (Arak university)
محمد یحیایی | department of animal science, faculty of agriculture and natural resource, arak university, iran سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه اراک (Arak university)
محمد رضایی | department of food safety and hygiene, school of public health, tehran university of medical sciences, iran سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی تهران (Tehran university of medical sciences)
فابیو de rensis | de rensis department of food science u.o. animal production via del taglio 10, parma, 43121 university of parma
سیمونه taddei | department of food science u.o. animal production via del taglio 10, parma, 43121 university of parma
|