P). چربی شکمی نیز هنگام استفاده از 1/0 درصد اسید صفراوی به طور معنیدار نسبت به تیمار شاهد کاهش یافت (05/0>P). غلظت تریگلیسیرید در پرندگان تغذیه شده با سطح 05/0 درصد اسید صفراوی و غلظت کلسترول و اسید اوریک در پرندگان دریافت کننده جیره حاوی امولسیفایر به طور معنیداری نسبت به تیمار شاهد کاهش پیدا کردند (05/0>P). نتیجهگیری نهایی: به طور کلی مشخص شد که مصرف 1/0 درصد اسیدهای صفراوی در جیره باعث بهبود عملکرد جوجههای گوشتی در دوره آغازین، خصوصیات لاشه و پروفایل لیپیدی خون میشود.