این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 21 آبان 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۲۰، شماره ۱۴۴، صفحات ۲۵-۴۷
عنوان فارسی
تأثیر پلاسمای سرد بر اصلاح ویژگیهای نشاستههای غلات
چکیده فارسی مقاله
نشاستههای طبیعی به دلیل ماهیت غیر واکنشی و نامحلول بودن در آب سرد، کاربرد محدودی در صنایع غذایی دارند. نشاستههای طبیعی را میتوان با روشهای شیمیایی، فیزیکی و آنزیمی اصلاح کرد. پلاسمای سرد یکی از روشهای فیزیکی اصلاح نشاسته است که در این مقاله موردبررسی قرار میگیرد
.
سیستمهای تولید پلاسمای سرد به دودسته فشار پایین و فشار اتمسفری تقسیمبندی میگردند، ساختار هر سیستم موردبررسی قرارگرفته و اثرات پلاسمای سرد در فشار اتمسفر بر خواص عملکردی، حرارتی، مولکولی، مورفولوژیکی و فیزیکوشیمیایی نشاستههای مختلف که موردمطالعه محققان مختلف قرارگرفته به بحث گذاشته میشوند. تغییر در خواص
نشاسته اصلاحشده با پلاسما
دی الکتریک
عمدتاً به دلیل دپلیمریزاسیون و اتصال متقاطع زنجیرههای جانبی آمیلوز و آمیلوپکتین است. پس از تیمار پلاسما
دی الکتریک
، وزن مولکولی، ویسکوزیته و دمای ژلاتینه شدن کاهش مییابد. حکاکی پلاسما انرژی سطحی و آبدوستی گرانولهای نشاسته را افزایش میدهد. میتوان نتیجه گرفت که پلاسمای سرد بهعنوان فناوری جایگزین برای اصلاح خواص نشاسته است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
نشاسته،پلاسما سرد،اصلاح،دپلیمریزاسیون
عنوان انگلیسی
The significant effect of cold plasma on the modification of the characteristics of cereal starches
چکیده انگلیسی مقاله
Native starches have limited use in the food industry owing to their insolubility in cold water and lack of reactivity. Native starches are susceptible to chemical, physical, and enzymatic modification. This article examines cold plasma as one of the physical mechanisms of starch modification. The structure of each system is analyzed, and the effects of cold plasma at atmospheric pressure on the functional, thermal, molecular, morphological, and physicochemical aspects of various starches researched by different researchers are described. Changes in the characteristics of
DBD plasma
-modified starch are primarily caused by the depolymerization and cross-linking of amylose and amylopectin side chains. The molecular weight, viscosity, and gelatinization temperature decrease after
DBD plasma
treatment. The plasma etching of starch granules improves their surface energy and hydrophilicity. Cold plasma is an alternate approach for changing starch characteristics; it may be inferred.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Starch,cold plasma,modification,depolymerization
نویسندگان مقاله
محمدکاظم حیدریان | Mohammadkazem heydarian
1. MSc, Department of Food Science, Faculty of Agricultural Engineering and Technology, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran.
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی، مشهد، ایران
علیرضا حیدریان | Alireza Heydarian
1. MSc, Department of Food Science, Faculty of Agricultural Engineering and Technology, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran.
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی، مشهد، ایران
سیدعلی مرتضوی | Seyed Ali Mortazavi
2. Professor, Department of Food Science, Faculty of Agricultural Engineering and Technology, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran
استاد، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی، مشهد، ایران
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-49691-3&slc_lang=fa&sid=7
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات