این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، جلد ۱۰، شماره ۱، صفحات ۵۹-۷۰

عنوان فارسی بررسی محتوای فنول و خواص آنتی‌اکسیدانی عصارۀ صمغ انزروت
چکیده فارسی مقاله امروزه یافتن آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی با منشأ گیاهی مورد استقبال محققین قرار گرفته است. گیاه دارویی انزروت متعلق به خانواده بقولات است. در این پژوهش تلاش‎ شده است که تأثیر دو روش استخراج سیال فوق‌‎بحرانی و خیساندن با حلال متانول بر ترکیبات مؤثر عصارۀ صمغ بررسی و ضمن ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره، همبستگی بین ترکیبات فنول و فعالیت آنتی‌اکسیدانی نیز ارزیابی شود. نتایج این پژوهش نشان داد که ترکیبات فنول و فلاونوئید کل عصارۀ استخراج‌‎شده به روش سیال فوق‌‎بحرانی افزایش غیرمعنی‌داری را نسبت به عصاره‌های حاصل از خیساندن داشته است (0/05
کلیدواژه‌های فارسی مقاله استخراج با سیال فوق‌بحرانی، انزروت، فعالیت آنتی‌اکسیدانی،

عنوان انگلیسی Study on the Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Gum Extract of Astragalus fasciculifolius Boiss
چکیده انگلیسی مقاله According to consumers trend for using natural conservator compounds, the efforts for finding new herbal resources replaced with synthetic antioxidant has increased. Anzarut is a medicinal plant with Astragalus fasciculifolius Boiss and belongs to the Astragalus genus and Fabaceae family. This research aimed to study the effect of two methods of extraction (supercritical fluid and maceration by methanol as solvent) on impressive composition in Astragalus fasciculifolius Boiss, also examining antioxidant activities and finding correlation coefficient between phenol and flavonoid content and capacity of antioxidant. The result showed phenol and flavonoid content in gum extract by supercritical fluid was more than extracts by maceration, and this difference was significant (p < /em>>0.05). Most of the antioxidant activity in all methods include 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl (DPPH), 2,2 Azino-bis (3-ethylbenzothiazloine-6-sulfonic acid) (ABST), Cupric ion reducing activity (CUPRAC), Phospho molybdenum (PMB), ferric ion reduction capacity (FRAP) was observed in gum extract by supercritical fluid, but only the increase in the DPPH method was found significant. Correlation findings that resulted in coefficients were significant (p < /em>≤0.05), and there was a good relation between antioxidant capacity and phenolic compounds. Citing our findings, using supercritical fluid at 100Mp, 35 °C, and 30 min did not significantly affect antioxidant activity compared with maceration. According to the high cost of extraction by supercritical fluid, this method must be optimized.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله استخراج با سیال فوق‌بحرانی, انزروت, فعالیت آنتی‌اکسیدانی

نویسندگان مقاله نجمه خادمی پور |
دانشجوی دکتری، زیست‏‎‌فناوری مواد غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

انوشه شریفان |
دانشیار،گروه زیست‎‌فناوری مواد غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

حسین باخدا |
استادیار، گروه مکانیزاسیون کشاورزی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران


نشانی اینترنتی https://journals.rifst.ac.ir/article_128726_fac5e25c68c09a192243bd163944f1ca.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات