این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مجله تغذیه و امنیت غذایی، جلد ۵، شماره ۴، صفحات ۴۰۰-۴۰۸

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Various Traditional Dairy Products in Africa and Algeria
چکیده انگلیسی مقاله The aim of this study was to define various traditional dairy products most widely consumed in Africa and Algeria. In this study, we provided examples of these products along with their production and fermentation procedures. Fermented foods are the primary source of nutrition for rural and urban communities. In Algeria, cheese is still made in the traditional way at the family level. The Jben and Klila are the most popular traditional varieties and their manufacturing method is still in use to the present day. In conclusion, we sought to learn more about the traditional dairy products, tried to produce them industrially, and thus preserved this important indigenous wealth.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Milk, Products, Traditional dairy, Transformation

نویسندگان مقاله | Guetouache Mourad
Department of Biology, School of Sciences, University of Ahmed Benbella of Oran, Algeria


| Guessas Bettache
Department of Biology, School of Science, Laboratory of Applied Microbiology University of Ahmed Benbella of Oran, Algeria.



نشانی اینترنتی http://jnfs.ssu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-235-1&slc_lang=en&sid=1
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده public specific
نوع مقاله منتشر شده review article
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات