|
مجله تغذیه و امنیت غذایی، جلد ۶، شماره ۳، صفحات ۱۹۳-۱۹۴
|
|
|
عنوان فارسی |
|
|
چکیده فارسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
|
|
عنوان انگلیسی |
Probiotics, Prebiotics, and COVID-19 |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
In a diet, probiotics and prebiotics play an important role in regulating the immune response function through the intestinal microbiota, which in turn affects the immune system. While probiotics have been shown to reduce diseases, such as the flu, which is a respiratory infection. The National Health Commission of China and the National Bureau of Traditional Medicine of China recommend that probiotics be used in acute patients with COVID-19 to prevent secondary bacterial infection (Antunes et al., 2020, Anwar et al., 2020). |
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
Probiotics, Prebiotic, Covid19 |
|
نویسندگان مقاله |
| Ameneh Marzban Department of Human Ecology, School of Public Health, Shahid Sadoughi University of Medical Sciences, Yazd, Iran
| Masoud Soleymani-Rad Department of Physical Education and Sports Sciences, Islamic Azad University Mobarakeh Branch, Isfahan, Iran.
|
|
نشانی اینترنتی |
http://jnfs.ssu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-123-10&slc_lang=en&sid=1 |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
en |
موضوعات مقاله منتشر شده |
public specific |
نوع مقاله منتشر شده |
letter to the editor |
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|