این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 29 مهر 1404
مجله تغذیه و امنیت غذایی
، جلد ۷، شماره ۲، صفحات ۱۳۶-۱۳۸
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
The Role of Probiotics in Improving Alzheimer's Disease
چکیده انگلیسی مقاله
Alzheimer's disease is the most common form of age-related dementia and is one of the most rapidly increasing diseases worldwide (Agahi et al., 2018, Azm et al., 2017). There are over 50 million people worldwide living with Alzheimer's disease. The prevalence of Alzheimer's disease is predicted to more than 100 million in 2050.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Probiotics, Improving, Alzheimer
نویسندگان مقاله
| Ameneh Marzban
Department of Human Ecology, School of Public Health, Shahid Sadoughi University of Medical Sciences, Yazd, Iran.
| Vahid Rahmanian
Research Center for Social Determinants of Health, Jahrom University of Medical Sciences, Jahrom, Iran.
| Abdolrazagh Marzban
Razi Herbal Medicines Research Center, Lorestan University of Medical Sciences, Khorramabad, Iran.
| Fariba Ramezani Siakhulak
Department of Epidemiology, Health Promotion Research Center, Zahedan University of Medical Sciences, Zahedan, Iran.
نشانی اینترنتی
http://jnfs.ssu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-123-17&slc_lang=en&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
public specific
نوع مقاله منتشر شده
letter to the editor
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات