|
مجله تغذیه و امنیت غذایی، جلد ۷، شماره ۲، صفحات ۱۳۶-۱۳۸
|
|
|
عنوان فارسی |
|
|
چکیده فارسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
|
|
عنوان انگلیسی |
The Role of Probiotics in Improving Alzheimer's Disease |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
Alzheimer's disease is the most common form of age-related dementia and is one of the most rapidly increasing diseases worldwide (Agahi et al., 2018, Azm et al., 2017). There are over 50 million people worldwide living with Alzheimer's disease. The prevalence of Alzheimer's disease is predicted to more than 100 million in 2050. |
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
Probiotics, Improving, Alzheimer |
|
نویسندگان مقاله |
| Ameneh Marzban Department of Human Ecology, School of Public Health, Shahid Sadoughi University of Medical Sciences, Yazd, Iran.
| Vahid Rahmanian Research Center for Social Determinants of Health, Jahrom University of Medical Sciences, Jahrom, Iran.
| Abdolrazagh Marzban Razi Herbal Medicines Research Center, Lorestan University of Medical Sciences, Khorramabad, Iran.
| Fariba Ramezani Siakhulak Department of Epidemiology, Health Promotion Research Center, Zahedan University of Medical Sciences, Zahedan, Iran.
|
|
نشانی اینترنتی |
http://jnfs.ssu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-123-17&slc_lang=en&sid=1 |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
en |
موضوعات مقاله منتشر شده |
public specific |
نوع مقاله منتشر شده |
letter to the editor |
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|