این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 20 مهر 1404
توسعه آبزی پروری
، جلد ۱۴، شماره ۲، صفحات ۱۱۱-۱۲۵
عنوان فارسی
تاثیر پودر پوست میوه کیوی (Actinidia sp.) در جیره بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضمپذیری ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L.)
چکیده فارسی مقاله
هدف از این تحقیق بررسی تاثیر استفاده از پودر پوست کیوی (Actinidia . sp) در جیره غذایی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضمپذیری بچهماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بود. برای این منظور پنج جیره غذایی شامل یک جیره فاقد پودر پوست کیوی، چهار جیره حاوی پودر پوست کیوی در سطوح 1، 3، 5 و 7 درصد جیره تهیه شد. بچهماهیان کپور معمولی با وزن متوسط 05/0±53/19 گرم بهصورت تصادفی در هر تیمار (سه تکرار) در تانکهای 300 لیتری با حجم آب 250 لیتر ذخیرهسازی شده و به مدت هشت هفته با جیرههای مورد نظر در حد سیری تغذیه شدند. در پایان آزمایش شاخصهای مربوط به رشد ، بازماندگی، آنالیز لاشه و هضمپذیری مواد مغذی ارزیابی شد. شاخصهای رشد اختلاف معنیداری بین تیمارها نشان نداد (05/0p>). در آنالیز لاشه و میزان هضمپذیری پروتئین و چربی هم تفاوت معنیداری بین تیمارها مشاهده نشد (05/0p>)، اما بیشترین میزان هضمپذیری ماده خشک در تیمارهای 3، 5 و 7 درصد مشاهده شد و کمترین میزان در تیمار شاهد مشاهده شد (05/0p<). به طور کلی استفاده از پودر پوست کیوی تاثیر منفی بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و هضمپذیری نداشت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
پودر پوست کیوی، ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)، شاخصهای رشد، هضمپذیری
عنوان انگلیسی
The effect of dietary kiwi (Actinidia sp.) fruit peel powder on growth performance, carcass composition and digestibility in Common carp (Cyprinus carpio)
چکیده انگلیسی مقاله
The aim of this study was to investigate the effect of dietary Kiwi (Actinidia sp.) peel powder on growth performance, body composition and digestibility of Common carp (Cyprinus carpio) juvenile. Due to this purpose, five diets including control (without Kiwi peel powder), four diets containing 1, 3, 5 and 7 % Kiwi peel powder were prepared. Common carp juvenile with initial weight of 19.53±0.05 g were randomly distributed in each treatment (3 replicates) into 300 L tanks with 250 L water capacity and fed at satiation with experimental diet for 8 weeks. After the end of experiment, growth indices, survival rate, carcass composition and nutrient digestibility were assessed. The results showed no significant differences of growth performance among treatments (P>0.05). Carcass composition, protein and lipid digestibility showed no significant differences among treatments (P>0.05), but the highest amount of dry matter digestibility was observed in 3, 5 and 7 % treatments, and the lowest amount of that was observed in the control (P< 0.05). Overall, using Kiwi peel powder in diet didn't have any negative effect on growth indices, carcass composition and digestibility.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Kiwi peel powder, Common carp (Cyprinus carpio), growth indices, digestibility
نویسندگان مقاله
فاطره کلانتری | Fatereh Kalantari
Sari Agricultural Sciences and Natural Resources University
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
سکینه یگانه | Sakineh Yeganeh
Sari Agricultural Sciences and Natural Resources University
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
حسین اورجی | Hosein Ouraji
Sari Agricultural Sciences and Natural Resources University
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
نشانی اینترنتی
http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-228-2&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات