این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
توسعه آبزی پروری، جلد ۱۴، شماره ۳، صفحات ۱۳-۲۷

عنوان فارسی اثرات پودر پوست انار بر ترکیب لاشه، شاخص‌های هماتولوژیک و بیوشیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
چکیده فارسی مقاله هدف از اجرای این پروژه، بررسی اثرات پودر پوست انار بر ترکیب لاشه، شاخص های هماتولوژیک و بیوشیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)  بود. جیره‌های آزمایشی با سه تکرار شامل 1، 2، 3 و 4 درصد پودر پوست انار و جیره شاهد فاقد پودر پوست انار بود.  در قالب طرح کاملا تصادفی، تعداد 450 قطعه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان با میانگین وزنی 5±45 گرم در 15 حوضچه سیمانی به مدت 60 روز پرورش یافتند. اضافه نمودن پودر پوست انار به غذای ماهی­ها، اثر معنی داری بر ترکیب لاشه، پارامترهای هماتولوژیک و بیوشیمیایی آن­ها داشت (05/0>P). هم­چنین نتایج نشان دادند که درخاکستر لاشه با افزودن پودر پوست انار، اختلاف معنی داری مشاهده نشد (05/0P). همچنین بیشترین تعداد گلبول قرمز در تیمار شاهد مشاهده شد ولی تفاوت معنی‌داری در مقایسه با سایر تیمارها نداشت (05/0P). نتایج این تحقیق نشان داد که افزودن پودر پوست انار به مقدار 4 درصد در جیره غذایی تأثیر بسزایی در فاکتورهای خونی مرتبط با سیستم ایمنی نظیر گلبول سفید ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان خواهد داشت. 
کلیدواژه‌های فارسی مقاله پودر پوست انار، شاخص‌های خونی، شاخص های بیوشیمیایی، قزل‌آلای رنگین کمان

عنوان انگلیسی Effects of the Pomegranate powder on the Body composition, hematological and biochemical indices of the rainbow trout (Oncorhynchus mykiss ).
چکیده انگلیسی مقاله The aim of this study was to investigate the effects of pomegranate powder on the body composition, hematological, and biochemical indices of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). Pomegranate peel powder was added to the experimental diets at 0 (control), 1, 2, 3 and 4 % with 3 replicates. In a completely randomized design, 450 rainbow trout with an average weight of 45±5 g were reared in 15 cement ponds for 60 days. Adding pomegranate peel powder to the fish diet had a significant effect on the carcass quality, hematological, and biochemical parameters (P< 0.05). The results also showed that the ash content of the fish fed with pomegranate peel powder did not significantly differ different (P< 0.05), while other parameters such as moisture, protein, and fat contents were significantly different (P< 0.05). Moreover, the highest number of red blood cells was observed in the control group, but there was no significant difference among other treatments (P< 0.05). In terms of white blood cell count, the highest number was observed in the treatment of 4% pomegranate peel powder and the lowest value was in the control group. Also, the addition of pomegranate peel powder had a significant effect on the biochemical parameters (glucose, cholesterol, triglyceride, protein, and albumin) (p < 0.05). The results of this study showed that the addition of pomegranate peel powder at 4% in the diet would have a significant effect on the blood parameters related to the immune system in rainbow trout.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Pomegranate percent meal, blood indices, Biochemical indices, rainbow trout

نویسندگان مقاله امین آوازه | Amin Avazeh
Department of Fisheries Science, Faculty of Natural Resources, University of Tehran, Tehran, Iran.
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، تهران، ایران.

حسین عمادی | Hossein Emadi
Department of Fisheries Science, Maritime Science Faculty, North Tehran Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran.
گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

عمار صالحی فارسانی | Amar Salehifarsani
Abzi Exir Kowsar Aquaculture Company, Kowsar Economic Organization, Tehran, Iran
شرکت آبزی اکسیر کوثر، سازمان اقتصادی کوثر، تهران، ایران

سید پژمان حسینی شکرابی | Sayed Pejman Hosseini Shekarabi
Department of Fisheries Science, Science and Research Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran.
روه شیلات، واحد علوم تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

حسین نگارستان | Hossein Negarestan
Department of Fisheries Science, Maritime Science Faculty, North Tehran Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran
گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

میثم باورصاد | Meisam Bavarsad
Department of Fisheries Science, Science and Research Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran.
روه شیلات، واحد علوم تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران


نشانی اینترنتی http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-432-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات