این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 23 مهر 1404
توسعه آبزی پروری
، جلد ۱۴، شماره ۳، صفحات ۱-۱۱
عنوان فارسی
استفاده از روغن ریزپوشانی شده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و تاثیر آن روی فاکتورهای رشد، ترکیبات لاشه و فساد چربی لاشه ماهی طی نگه داری در فریزر
چکیده فارسی مقاله
این مطالعه به منظور بررسی تاثیر روغن ریزپوشانی شده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) روی برخی شاخص های رشد و ترکیبات لاشه این ماهی و همچنین تاثیر آن در مدت ماندگاری آن در فریزر انجام شده است. بدین منظور ماهیان با میانگین وزن 5/1±20 گرم به مدت دو ماه با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. ماهیان روزانه در دو نوبت و بر اساس 5/2 درصد وزن بدن تغذیه می شدند. عمل زیست سنجی هر دو هفته انجام میشد. پس از پایان آزمایش شاخص های رشد و ترکیب لاشه ماهیان مورد مطالعه قرار گرفت. سپس ماهیان به مدت 3 ماه در فریزر در دمای 18- درجه سانتی گراد نگه داری شدند و شاخص های TBA و FFA طی این مدت بررسی شدند. نتایج بدست آمده از این تحقیق نشان داد که جیره هایی که در آنها از روغن ریزپوشانی شده استفاده شده است عملکرد بهتری داشته و از شاخص های رشد مناسب تری برخوردار بودند و شاخص های رشد در آنها به طور معنی داری بالاتر از جیره های بدون روغن ریزپوشانی شده بود (05/0P<). تاثیر روغن ریزپوشانی شده روی ترکیبات لاشه ماهیان و همچنین نگه داری آن در فریزر معنی دار نبود (05/0P>). بر اساس نتایج این تحقیق ریزپوشانی روغن می تواند باعث افزایش شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان شود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
ریزپوشانی، جیره غذایی، ترکیبات لاشه و قزل آلای رنگین کمان
عنوان انگلیسی
The use of encapsulated oil in dietary on growth factors, proximate compositions and frozen storage of rainbow trout (Onchorhynchus mykiss)
چکیده انگلیسی مقاله
This study was performed in order to survey of effect of encapsulated oil in rain bow trout dietary on some growth factors and proximate compositions. Fish in average weight, 20 ± 1.5 g, was fed daily at 2.5 percent of biomass for 2 months. Rainbow trout was weighed every 2 weeks. At the end of experiment growth factors and proximate composition were studied. The result showed that the diets which had encapsulated oil had better performance. In these diets growth factors was significantly higher than the other. The effect of encapsulated oil did not have significant difference on proximate composition. The result showed that encapsulated oil can improve growth factors of rainbow trout.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
encapsulation, dietary, proximate composition, rainbow trout
نویسندگان مقاله
مسعود اصغری | Masoud Asghari
Department of Fishery, Faculty of Fisheries and Environment, Gorgan University of Agricultural Sciences & Natural Resources, Gorgan, Iran
گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
محمدرضا ایمانپور | Mohammadreza Imanpoor
Department of Fishery, Faculty of Fisheries and Environment, Gorgan University of Agricultural Sciences & Natural Resources, Gorgan, Iran
گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
بهاره شعبانپور | Bahareh Shabanpoor
Department of Fishery, Faculty of Fisheries and Environment, Gorgan University of Agricultural Sciences & Natural Resources, Gorgan, Iran
گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
نشانی اینترنتی
http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-131-2&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
عمومی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات