این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 25 مهر 1404
توسعه آبزی پروری
، جلد ۱۵، شماره ۱، صفحات ۱۲۵-۱۳۶
عنوان فارسی
تاًثیر پروبیوتیک بومی بر برخی از شاخصهای رشد، خون و ایمنی بچه فیلماهی (Huso huso) پرورشی
چکیده فارسی مقاله
تأثیر پروبیوتیک بومی ماهیان خاویاری (آمیختهای ازگونههای Lactococcus lactis وWeissella confusa) بر شاخصهای رشد وبرخی از پاراسنجههای خونی و ایمنی فیلماهی جوان (Huso huso) پرورشی موردآزمایش قرارگرفت.480 قطعه فیلماهی با متوسط وزن 016/0± 92/2 گرم با جیره شرکت بیومار (حاوی47 درصد پروتئین، 16درصد چربی و 3/2درصد کربوهیدرات) که به آنها پروبیوتیک در سطوح (0، 150، 300 و 450 میلیگرم در کیلوگرم) (PB0، PB150، PB300 و PB450) اضافه شده بود در 12مخزن فایبرگلاس نیم تنی به مدت 8 هفته تغذیه شدند. در پایان دوره پرورش از ماهیان نمونه خون و سرم تهیه شد. نتایج نشان داد که با افزودن پروبیوتیک به جیرههای غذایی، شاخصهای وزن نهایی، افزایش وزن، درصد افزایش وزن، ضریب رشد ویژه و رشد روزانه ماهیان به طور معنی¬داری افزایش، اما ضریب تبدیل غذا کاهش یافت (P< 0.05). بیشترین شاخصهای رشد از آن ماهیان تغذیه شده با جیره PB300 بود. اضافه کردن پروبیوتیک در سطوح 150 و 450 میلیگرم در کیلوگرم جیره نیز به ترتیب موجب افزایش معنیدار گلبول سفید و کمپلمان (C3) در مقایسه با تیمار شاهد گردید (P< 0.05). بنابراین به نظر میرسد استفاده از غلظتهای 300 و450 میلیگرم در کیلوگرم جیره میتواند در پرورش مرحله انگشتقدی فیلماهی سودمند باشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
بچه فیلماهی، پروبیوتیک، رشد، هماتولوژی، سیستم ایمنی
عنوان انگلیسی
The effect of native probiotic on growth rate and some hematological and immune indices in Huso huso fingerling
چکیده انگلیسی مقاله
The effect of native probiotic (mixtures of Lactococcus lactis and Lactococcus lactis) on growth rate and some hematological and immune indices of juvenile Huso huso were investigated. One hundred fifty six Huso huso individual with average weight of 2.92±0.16gr were fed by company Biomar diet (protein: 47%, lipid: 16%, carbohydrate: 3.2%) that add probiotic to level of 0,150,300 and 450 mg/kg (PB0، PB150, PB300 and PB450). Fish were reared in fiberglass tank (500 lit) for 8weeks. In the end of rearing period, blood sample were attained and transferred to laboratory. Final weight (FW), body weight increase, (BWI), Specific Growth Rate and daily growth rate (DWG) significantly improved by Probiotic inclusion in diet (P< 0.05). Fish fed withPB300 had highest of the growth index (P< 0.05). A Significant increase of red blood cell and compliment (C3) were observed in fish fed PB150 and PB450 compared to control (P< 0.05). Therefore, it seems that using concentrations of 300 and 450 mg / kg of ration can be beneficial in the rearing of Huso huso fingerlings.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Huso huso, Probiotic, Growth index, Hematology, Immune system.
نویسندگان مقاله
هوشنگ یگانه | Hooshang Yegane
Caspian Sea Caspian Sea International Sturgeon Research, Agriculture Research, Education and Extension Organization, Rasht, IranSturgeon Research, Agriculture Research, Education and Extension Organization
موسسه تحقیقات بینالمللی تاسماهیان دریای خزر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رشت، ایران
رضوان الله کاظمی | Rwzvanolla Kazemi
Caspian Sea International Sturgeon Research, Agriculture Research, Education and Extension Organization, Rasht, Iran
موسسه تحقیقات بینالمللی تاسماهیان دریای خزر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رشت، ایران
علی رضا شناور ماسوله | Alireza Shenavar Masoule
Caspian Sea International Sturgeon Research, Agriculture Research, Education and Extension Organization, Rasht, Iran
موسسه تحقیقات بینالمللی تاسماهیان دریای خزر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رشت، ایران
حامد سید حسنی | Hamed SayedHassani
Caspian Sea International Sturgeon Research, Agriculture Research, Education and Extension Organization, Rasht, Iran
موسسه تحقیقات بینالمللی تاسماهیان دریای خزر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رشت، ایران
ایوب یوسفی جوردهی | Ayoub Yousefi Jourdehi
Caspian Sea International Sturgeon Research, Agriculture Research, Education and Extension Organization, Rasht, Iran
موسسه تحقیقات بینالمللی تاسماهیان دریای خزر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رشت، ایران
علی حسین پور زلتی | Ali Ali hosseinpour Zelti
Caspian Sea International Sturgeon Research, Agriculture Research, Education and Extension Organization, Rasht, Iran
موسسه تحقیقات بینالمللی تاسماهیان دریای خزر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رشت، ایران
رضا قربانی واقعی | Reza Ghorbani Vaghei
Caspian Sea International Sturgeon Research, Agriculture Research, Education and Extension Organization, Rasht, Iran
موسسه تحقیقات بینالمللی تاسماهیان دریای خزر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رشت، ایران
نشانی اینترنتی
http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-245-2&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات