این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های علوم دامی، جلد ۲۵، شماره ۲، صفحات ۱۳۳-۱۵۶

عنوان فارسی اثر تغذیه سطوح مختلف گلوتن گندم و اسید آمینه لیزین بر عملکرد رشد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین جوجه‌های گوشتی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effect of feeding different levels of wheat gluten meal and lysine amino acid on growth performance and ileal protein digestibility in broiler chickens
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله عباسعلی قیصری |


سحر نظری |



نشانی اینترنتی http://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_3859_657.html
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1407/article-1407-242732.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات