این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 11 مهر 1404
پژوهش های صنایع غذایی
، جلد ۲۱، شماره ۲، صفحات ۲۴۷-۲۵۵
عنوان فارسی
تأثیر فرآیندهای انجماد و خشک کردن انجمادی بر نرخ زنده مانی باکتریهای اسید لاکتیک خمیرترش
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of freezing and freeze-drying process on the survival of sourdough lactic acid bacteria
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_508_133.html
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1404/article-1404-242451.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات