این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های صنایع غذایی، جلد ۲۱، شماره ۲، صفحات ۱۶۷-۱۷۸

عنوان فارسی جداسازی و شناسایی باکتریهای خانواده اسید لاکتیک فلور میکروبی شیر مادر به روش سکوئنس DNA در ناحیه ۱۶S ریبوزومی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Isolation and identification of lactic acid bacteria in mother,s breast milk using 16S ribosomal DNA sequencing method
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_502_133.html
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1404/article-1404-242445.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات