این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 11 مهر 1404
پژوهش های صنایع غذایی
، جلد ۲۲، شماره ۲، صفحات ۲۰۱-۲۱۴
عنوان فارسی
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی، ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی ماست همزده بدون چربی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effects of transglutaminase treatment on Lactobacillus casei viability, physicochemical and sensory properties of nonfat stirred yoghurt
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_341_92.html
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1404/article-1404-242409.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات