این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های صنایع غذایی، جلد ۲۲، شماره ۳، صفحات ۲۱۵-۲۲۳

عنوان فارسی بهینه‌سازی فرمولاسیون شیرینی بدون شکر با استفاده از افزودنی‌های مجاز به منظور ارتقاء ویژگی‌های کیفی و تغذیه‌ای آن
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Optimization of the sugar free cookies formulation with permitted additives in order to increase the quality and nutrition properties
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_320_91.html
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1404/article-1404-242388.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات