این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 15 مهر 1404
پژوهش های صنایع غذایی
، جلد ۲۴، شماره ۲، صفحات ۲۷۹-۲۹۰
عنوان فارسی
بررسی امکان جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ کتیرا بر ویژگیهای فیزیکی و حسی بستنی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
The possibility of substitution of carboxy methyl cellulose and tragacanth gum on the physical and sensory properties of ice cream
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_1820_317.html
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1404/article-1404-242314.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات