این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های صنایع غذایی، جلد ۲۵، شماره ۱، صفحات ۱۲۷-۱۴۷

عنوان فارسی تاثیر اسید فرولیک روی زمان ماندگاری میگوی وانامی پرورشی در شرایط نگهداری در سردخانه ° C ۱۸-
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effects of ferulic acid on shelf life of whiteleg shrimp in the storage conditions of -18 °C
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_3784_640.html
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1404/article-1404-242275.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات