این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 18 مهر 1404
پژوهش های صنایع غذایی
، جلد ۲۵، شماره ۳، صفحات ۴۹۱-۵۰۲
عنوان فارسی
اثر طعمدهنده ها و پوشش دهنده ها بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و میکروبی محصول جدید "خرما ارده "
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
The effect of flavor compounds and coatings on Physicial, organoleptic and mcrobial characteristic of novel "date arde"product
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_4499_737.html
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1404/article-1404-242248.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات