این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های صنایع غذایی، جلد ۲۵، شماره ۳، صفحات ۴۱۹-۴۲۶

عنوان فارسی بررسی میزان پلی‌فنل‌های کل و کافئین موجود در چای سبز و سیاه و پودر فوری آن‌ها
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Investigation on total poly phenols and caffeine contents in green and black tea and instant powder of them
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_4441_737.html
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1404/article-1404-242242.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات