این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های صنایع غذایی، جلد ۲۶، شماره ۲، صفحات ۱۷۵-۱۸۹

عنوان فارسی تعیین میزان بازآبپوشی و ویژگی‌های بافتی کدو مسمایی خشک (Cucurbita pepo) در دما و دورهای‌ مختلف همزن
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Determination of rehydration amounts and texture properties of dried squash (Cucurbita pepo) at different temperatures and agitator speeds
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_5110_800.html
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1404/article-1404-242190.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات