پژوهش در نشخوارکنندگان، جلد ۲، شماره ۱، صفحات ۱۱۱-۱۲۶

عنوان فارسی مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز
چکیده فارسی مقاله چهار رقم جو اصلاح شده با نام‌های ماکویی، والفجر، CB-74-12، M-82-12 و چهار رقم جو بومی با نام‌های خاتون سراب، قره-آرپا، گوی-آرپا وگونجیک، در چهار تکرار کاشته شدند. پس از تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت تخمیر پذیری شکمبه‌ای نمونه‌ها با روش آزمایشگاهی تولید گاز تعیین گردید. سپس پارتیشنینک فاکتور آن‌ها تعیین شد. میانگین پروتئین خام، خاکستر، ADF، چربی خام و NDF ارقام جو مورد آزمایش به ترتیب 3/104، 5/28، 7/69، 3/34 و 5/254 گرم در کیلوگرم بود و از نظر آماری اختلاف معنی داری بین آن‌ها وجود داشت(05/0P
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله عین اله عبدی قزلجه | abdi ghezeljeh
استادیار دانشکده کشاورزی اهر، دانشگاه تبریز
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تبریز (Tabriz university)

رشید صفری |
دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر


نشانی اینترنتی http://ejrr.gau.ac.ir/article_1765_5c4e5e1ce8f38923b1c2942655cdd119.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1332/article-1332-235404.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات