پژوهش در نشخوارکنندگان، جلد ۲، شماره ۴، صفحات ۱۲۳-۱۳۶

عنوان فارسی ترکیب اسید‌ چرب بافت چربی زیر جلدی و دنبه بره‌های سنجابی و مهربان در شرایط تغذیه‌ای یکسان
چکیده فارسی مقاله این پژوهش به منظور مطالعه ترکیب اسید چرب بافت‌‌های چربی زیر‌ جلدی و دنبه بره‌های سنجابی و مهربان انجام شد. بره‌ها از میش‌های هم زمان سازی شده متولد شدند و در شرایط تغذیه ای یکسان پروار شدند. دوازده رأس بره‌ نر 3 ماهه(6 رأس از هر نژاد) استفاده شد. میانگین وزن اولیه بره‌ها 48/0± 33/23 (نژاد سنجابی) و 14/2±10/26 کیلوگرم (نژاد مهربان) بود. بره‌ها در جایگاه‌‌های انفرادی نگهداری می‌‌شدند. بره‌ها در انتهای دوره پروار 90 روزه وزن‌کشی و کشتار شدند. چربی زیر جلدی از سمت راست لاشه حدفاصل دنده‌های 8 و 9 واز دنبه بره‌ها گرفته شد. نمونه ها جهت تعیین ترکیب اسید چرب در یخچال20- درجه سانتیگراد نگداری شدند. کل اسید‌‌‌های چرب غیر اشباع با چند پیوند دو‌‌گانه امگا 6 (05/0P
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله الهه ملکی |
دانشگاه رازی
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه رازی (Razi university)

فرخ کفیل زاده |
عضو هیات علمی، دانشگاه رازی، دانشکده کشاورزی
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه رازی (Razi university)

goh یونگ meng | yong meng
associate professor faculty of veterinary medicine universiti putra malaysia member

محمد علی rajion | mohamed ali
professor faculty of veterinary medicine universiti putra malaysia member

مهدی ابزاهیمی | ابزاهیمی
department of veterinary preclinical sciences, faculty of veterinary medicine, universiti putra malaysia, 43400 serdang, selangor, malaysia postdoctoral flleow


نشانی اینترنتی http://ejrr.gau.ac.ir/article_2142_ffa4216d4ea5021bdb691d296f67399c.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1332/article-1332-235374.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات