این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 19 مهر 1404
توسعه آبزی پروری
، جلد ۱۴، شماره ۱، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
اثرات پودر کنسانتره ماءالشعیر بر بیان ژنهای مرتبط با رشد و ایمنی موکوس در ماهی کپور معمولی (Cyprinius caroio)
چکیده فارسی مقاله
در این مطالعه اثر پودر کنسانتره ماءالشعیر بر بیان ژن هورمون رشد (GH) و فاکتور رشد شبه انسولینی (IGF1) و ایمنی موکوس (ایمنوگلوبولین و آلکالین فسفاتاز) ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) مورد بررسی قرار گرفت. بدینمنظور 180 قطعه ماهی کپور با میانگین وزنی 2± 5/12 گرم به مدت 8 هفته با جیرههای آزمایشی حاوی سطوح مختلف صفر (شاهد)، 5/0، 1 و 2 گرم بر کیلوگرم پودر کنسانتره ماءالشعیر (4 تیمار و 3 تکرار) تغذیه شدند. در انتهای دوره، RNA از بافتهای کبد و مغز استخراج، سنتزcDNA با استفاده از کیت Suprime Script RTase انجام و سنجش بیان ژنهای مرتبط با رشد GH(در بافت مغز) وIGF1 (در بافت کبد) با استفاده از Real Time PCR انجام شد. شاخصهای ایمنی موکوس (ایمنوگلوبولین و آلکالین فسفاتاز) با استفاده از کیت بررسی شد. بررسی بیان ژن مرتبط با رشد در مغز موید افزایش معنیدار بیان ژن GHدر ماهیان تغذیهشده با پودر کنسانتره ماءالشعیر در مقایسه با تیمار شاهد بود (05/0>P). اما بیان ژن IGF1 اختلاف معنیداری بین تیمارها نشان نداد (05/0>P). میزان فعالیت آنزیم آلکالین فسفاتاز و ایمونو گلوبولین کل موکوس بچهماهیها در تیمارهای تغذیهشده با جیره حاوی پودر کنسانتره ماءالشعیر بهطور معنیداری بالاتراز تیمار شاهد بود (05/0>P). بر اساس نتایج این مطالعه، استفاده از پودر کنسانتره ماءالشعیر میتواند ایمنی و رشد را در کپور معمولی بهبود دهد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
کپور معمولی، پودر کنسانتره ماءالشعیر، ایمنی، بیان ژن رشد
عنوان انگلیسی
The effects of dietary administration of non alkohalic beer concentrate on expression of genes related to growth and skin mucus immunity in common carp (Cyprinus carpio)
چکیده انگلیسی مقاله
In this study the effect of non alkohalic beer concentrate was investigated on the expression of growth hormone (GH), insulin growth factor1 (IGF1) genes and skin mucus immunity (Ig and ALP) in common carp. 180 pieces of common carp with average weight of 12.5 ± 2 g, were fed experimental diets supplemented with different levels of non alkohalic beer concentrate (0 [control], 0.5, 1 and 2%) (4 treatments and 3 replicates) for 8 weeks. At the end of feeding trial, RNA was extracted from brain and liver and cDNA synthesized using Suprime Script RTase and expression of growth related genes, GH (brain) and IGF-1(liver), were assessed using Real-time PCR. Mucosal immune indices (ALP and Ig) were measured using kit. The study of growth related genes in brain indicated significant increase of GH gene in fish fed non alkohalic beer concentrate compared to control (P< 0.05). However, the results of IGF1 gene expression revealed no significant difference among treatments (P>0.05). The skin mucus ALP activity and Ig level in fish fed non alkohalic beer concentrate were significantly higher than those in control group (P< 0.05). According to these results, administration of non alkohalic beer concentrate can improve immunity and growth in common carp.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
رقیه صفری |
محدرضا ایمانپور |
ولی جعفری |
شبنم نزاد مقدم |
مرجان مسافر |
نشانی اینترنتی
http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-39-3&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات