این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 18 مهر 1404
اقتصاد کشاورزی و توسعه
، جلد ۲۶، شماره ۱۰۱، صفحات ۵۵-۷۲
عنوان فارسی
شناسایی موانع توسعه کارآفرینی سبز در بخش کشاورزی شهرستان کرمانشاه
چکیده فارسی مقاله
کارآفرینی سبز فرایند ایجاد دگرگونی در تجارت و زیرساختهاست به گونهای که بر پایه حفظ محیط زیست و رعایت استانداردها، سرمایهگذاری پایدار و توسعه اقتصادی رونق بهتری مییابد. روش تحقیق حاضر توصیفی ـ پیمایشی و جامعه آماری آن شامل 380 نفر از کلیه کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی، سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی در شهرستان کرمانشاه و متخصصان کشاورزی در زمینه تولید محصولات ارگانیک بوده است. براساس جدول کرجسی – مورگان، تعداد 181 نفر از جامعه آماری برای انجام تحقیق انتخاب شدند. نتایج مربوط به تحلیل عاملی نشان داد که در مجموع حدود 349/54 درصد واریانس موانع توسعه کارآفرینی سبز در کشاورزی شهرستان کرمانشاه را به ترتیب اهمیت چهار عاملِ موانع زیرساختی، موانع اقتصادی، موانع فنی ـ مدیریتی و موانع ترویجی ـ آموزشی تبیین میکنند. از دیدگاه کارشناسان، موانع زیرساختی مهمترین مانع توسعه کارآفرینی سبز است، لذا با اصلاح و تعدیل مقررات و ساختار سازمانی و حرکت به سمت ساختارهای سازمانی با مشارکت کارشناسان و متخصصان کشاورزی میتوان زمینه بروز رفتارهای کارآفرینی از سوی کشاورزان را فراهم کرد. طبقهبندی JEL: Q10، Q16، Q56
کلیدواژههای فارسی مقاله
کارآفرینی سبز، کسب و کار پایدار، توسعه کشاورزی، کرمانشاه،
عنوان انگلیسی
Identifying the Barriers of Green Entrepreneurship Development in the Agricultural Sector of Kermanshah County
چکیده انگلیسی مقاله
Green entrepreneurship is the process of creating transformation in business and infrastructure, so based on environmental protection and observance standards, sustainable investment and economic development will improve. This research is descriptive-survey and the study population consisted of 380 individuals from all agricultural experts, experts' standards organization and industrial research in Kermanshah and members of the association of organic producers. According to Morgan-Krejcie table, 181 individuals of them were selected. The results of factor analysis indicate that about 54.349 percent of the variance in green entrepreneurship development barriers in agriculture of Kermanshah County is explained in order of significance in four factors: infrastructure barriers, economic barriers, technical barriers and educational - extension barriers. From experts' point of view, infrastructure barriers are the most important obstacle to the development of green entrepreneurship. Therefore, by modifying the regulations and organizational structure and moving towards organizational structures with the participation of experts and agricultural experts, the field of entrepreneurship behaviors can be provided by farmers. JEL Classification: Q10, Q16, Q56
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
بیژن رضایی |
استادیار گروه مدیریت و کارآفرینی، دانشکدة علوم اجتماعی، دانشگاه رازی
هدا نجف پور |
دانشجوی کارشناسی ارشد کارآفرینی، دانشکدة علوم اجتماعی، دانشگاه رازی
دانیال کهریزی |
دانشیار گروه اصلاح و نباتات، دانشکدة کشاورزی، دانشگاه رازی
نشانی اینترنتی
http://aead.agri-peri.ac.ir/article_65199_d91e840e2d1b5acd635234350c7893ea.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/605/article-605-2155875.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات