این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 28 آبان 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۴، شماره ۶۳، صفحات ۶۳-۷۲
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Study on posibility of spread production using soya oil and lactic milk
چکیده انگلیسی مقاله
Import of 2000 tons of butter that meets parts of domestic need equals over100 million dollar per year. Also we can produce butter flavouring in the product using encubation of di-acetyl mesophillic starter and yoghurt thermophillic starter in skim milk (water phase). The sample that is produced with mesophillic starter had a better aroma in %5 level than imported lactic butter and has little tangible difference with it in terms of texture, taste and other organoleptic properties. All organoleptic properties were range from good to very good and the texture, spreadability and consistency were very good in %5 level. Experimental production of this product in the way just described has been successfully done with slight changes in application of machinary in Minoodasht Cheese Plant (in Golestan Province) as mentioned, margarine emulsion of butter could be properly produced, solidified, kneaded and packaged domestically using suitable layout of some three jacketed tank, a vigorous agitator, a circulation pump, a continuous ice-cream maker and a butter wrapping (packaging) machine, in other dairy plants.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
یدالله ترکاشوند |
عضو هیئت علمی سازمان تحقیقات کشاورزی
سازمان اصلی تایید شده
: سازمان تحقیقات
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_14715_3ad837667608f515048a4d2b7ba8deab.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198067.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات