|
علوم و تکنولوژی پلیمر، جلد ۱۸، شماره ۳، صفحات ۱۵۱-۱۵۷
|
|
|
عنوان فارسی |
اثر فرایندهای پخت همزمان و جداگانه بر خواص ساختارهای ساندویچی فنولی |
|
چکیده فارسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
|
|
عنوان انگلیسی |
The Effect of Co-cure and Counter Cure Methods on the Properties of Phenolic Sandwich Structures |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
محمدحسین بهشتی | mohammad hossein
محمدعلی کدخدایان | mohammad ali
مهدی وفاییان |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://jips.ippi.ac.ir/article_824_303.html |
فایل مقاله |
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/968/article-968-197559.pdf |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|