علوم و تکنولوژی پلیمر، جلد ۱۸، شماره ۳، صفحات ۱۵۱-۱۵۷

عنوان فارسی اثر فرایندهای پخت همزمان و جداگانه بر خواص ساختارهای ساندویچی فنولی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی The Effect of Co-cure and Counter Cure Methods on the Properties of Phenolic Sandwich Structures
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله محمدحسین بهشتی | mohammad hossein


محمدعلی کدخدایان | mohammad ali


مهدی وفاییان |



نشانی اینترنتی http://jips.ippi.ac.ir/article_824_303.html
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/968/article-968-197559.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات