این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، جلد ۱۰، شماره ۱، صفحات ۳-۱۳

عنوان فارسی مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره سیر با دو ماده شستشودهنده داخل کانال بر انتروکوکوس فکالیس
چکیده فارسی مقاله چکیده زمینه و هدف: در درمان ریشه دندان، از بین بردن میکروارگانیسم‌های موجود در کانال ریشه قبل از پر کردن آن، از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از علل شکست درمان، از بین نرفتن و یا حذف ناکامل باکتری‌های مسئول عفونت‌های مقاوم اندودونتیک، از جمله باکتری انتروکوکوس فکالیس می‌باشد. هدف این مطالعه بررسی مقایسه‌ای اثر عصاره سیر بر روی باکتری انتروکوکوس فکالیس با دو ماده شستشودهنده کانال ریشه بود. مواد و روش‌ها: در این بررسی آزمایشگاهی، اثر ضد باکتری عصاره خالص سیر (100%)، عصاره 80% سیر، کلرهگزیدین 2%، هیپوکلریت سدیم 25/5% و ترکیب عصاره خالص سیر با کلرهگزیدین 2% به روش Well Agar Diffusion مورد مقایسه قرار گرفت. بر روی 18 پلیت حاوی محیط کشت مولر هینتون آگار، انتروکوکوس فکالیس کشت داده شد. در هر پلیت 6 چاهک و هر چاهک برای یک ماده آزمایشی و یکی از چاهک‌ها نیز برای آب مقطر استریل در نظر گرفته شد. پلیت‌های آماده شده در دو گروه هوازی (9=n) و بی‌هوازی (9=n) در دمای 37 درجه سانتی‌گراد به مدت 24 ساعت انکوبه شدند. سپس قطر هاله عدم رشد در اطراف هر چاهک اندازه‌گیری و ثبت گردید. یافته‌ها: نتایج نشان داد که هیپوکلریت سدیم 25/5% اثر ضدمیکروبی بیشتری در مقایسه با دیگر مواد در هر دو گروه هوازی و بی‌هوازی دارد که این اختلاف از نظر آماری معنی‌دار بود (05/0p
کلیدواژه‌های فارسی مقاله سیر، کلر هگزیدین، هیپوکلریت سدیم، انتروکوکوس فکالیس

عنوان انگلیسی Comparison of the Antimicrobial Effect of Garlic Extract with two Intracanal Irrigants on Enterococcus Faecalis
چکیده انگلیسی مقاله Comparison of the Antimicrobial Effect of Garlic Extract with two Intracanal Irrigants on Enterococcus Faecalis Z. Kazemizadeh [1] , M. Tashakori [2] , M. Rezaeian [3] Received: 03/04/10 Sent for Revision: 07/06/10 Received Revised Manuscript: 22/08/10 Accepted: 28/08/10 Background and Objectives: It is very important to remove the microorganisms in the root canal before obturation. One of the causes of endodontic treatment failures is the existence of the bacteria responsible for resistant infections, including Enterococcus Faecalis. The aim of this study was to compare the antibacterial effect of the garlic extract with two intracanal irrigants on Enterococcus Faecalis. Materials and Methods: In this in-vitro study, the method of Well Agar Diffusion was used to compare the anti-bacterial effect of pure garlic extract (100%), garlic extract 80%, chlorhexidine 2%, sodium hypochlorite 5.25% and combined chlorhexidine 2% with pure garlic extract. Eighteen plates of Muller-Hinton agar were inoculated with E.faecalis. Each plate had 6 wells for test solutions and one of them was for sterile distilled water as the control. The prepared plates were distributed into aerobic (n=9) and anaerobic (n=9) groups, then incubated at 37°C for 24 hours. After that, the diameter of the zones of microbial inhibition around every well was measured and recorded. Results: Our results demonstrated that Sodium hypochlorite 5.25% was more effective compared with the other antimicrobial materials in both aerobic and anaerobic groups. This difference was statistically significant (ANOVA, p< 0.05). The most effective antimicrobial agents in aerobic and anaerobic conditions were in this order sodium hypochlorite (5.25%), chlorhexidine 2%, pure garlic extract, combined chlorhexidine 2% with pure garlic extract and garlic extract 80% respectively (p< 0.05). However, the difference between pure garlic extract and combined chlorhexidine 2% with pure garlic extract in aerobic condition was not significant. Conclusion: The results showed that garlic extract is effective on Enterococcus Faecalis in both aerobic and anaerobic conditions nevertheless it has less efficacy than chlorhexidine and sodium hypochlorite. Key words: Garlic, Chlorhexidine, Sodium hypochlorite, Enterococcus faecalis Funding: This research was funded by Rafsanjan University of Medical Sciences. Conflict of interest: None declared. Ethical approval: The Ethics committee of Rafsanjan University of Medical Sciences approved the study. How to cite this article : Kazemizadeh Z, Tashakori M, Rezaeian M. Comparison of the Antimicrobial Effect of Garlic Extract with two Intracanal Irrigants on Enterococcus Faecalis . J Rafsanjan Univ Med Sci 2011 10(1): 3-13. [Farsi] [1] - Assistant Prof., Dept. of Endodonties. Faculty of Dentistry, Rafsanjan University of Medical Sciences, Rafsanjan, Iran Corresponding Author , Tel: (0391) 8220013 , Fax: (0391) 8220008 , E-mail: z_kazemizadeh@rums.ac.ir [2] - Assistant Prof., Dept . of Laboratory Sciences, Faculty of Medicine, Rafsanjan University of Medical Sciences, Rafsanjan, Iran [3] - Associate Prof., Dept. of Social Medicine, Faculty of Medicine, Rafsanjan University of Medical Sciences, Rafsanjan, Iran
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله زینب کاظمی زاده | z. kazemizadeh
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان       
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان (Rafsanjan university of medical sciences)

مهناز تشکری | m. tashakori
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان  
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان (Rafsanjan university of medical sciences)

محسن رضاییان | m. rezaeian
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان  
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان (Rafsanjan university of medical sciences)


نشانی اینترنتی http://journal.rums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-19-8&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده 1
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات