این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Iranian Journal of Public Health، جلد ۴۸، شماره ۷، صفحات ۱۳۷۷-۱۳۷۸

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effect of Different Drying Techniques on Antioxidant Capacity of Two Romanian Red Grape Cultivars
چکیده انگلیسی مقاله No Abstract
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله | Oprica LACRAMIOARA
Department of Biology, Alexandru Ioan Cuza University, Iasi, Romania


| Verdes ANDREEA
Department of Physics, Alexandru Ioan Cuza University, Iasi, Romania


| Poroch VLADIMIR
Faculty of Medicine, Grigore T. Popa University of Medicine and Pharmacy, Iasi, Romania


| Creanga DORINA
Department of Physics, Alexandru Ioan Cuza University, Iasi, Romania


| Grigore MARIUS-NICUSOR
Department of Biology, Alexandru Ioan Cuza University, Iasi, Romania



نشانی اینترنتی http://ijph.tums.ac.ir/index.php/ijph/article/view/17601
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/86/article-86-1655049.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات