این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 20 مهر 1404
توسعه آبزی پروری
، جلد ۷، شماره ۴، صفحات ۳۵-۴۲
عنوان فارسی
بررسی سطوح مختلف پودر شفیره کرم ابریشم بر برخی فاکتورهای خونی و بیوشیمیایی بچه ماهی قزلآلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)
چکیده فارسی مقاله
در تحقیق حاضر اثر جایگزینی سطوح مختلف پودر شفیره کرم ابریشم بهجای پودر ماهی بر برخی از فاکتورهای خونی و بیوشیمیایی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)، به مدت 60 روز بررسی شد. به این منظور 360 قطعه بچه ماهی با میانگین وزنی 42/3±55 گرم در 4 تیمار و سه تکرار انتخاب شدند. تیمارهای آزمایشی شامل سطوح مختلف جایگزینی0، 5 ،10 و15 درصد پودر شفیره کرم ابریشم بهجای پودر ماهی بود و تیمار 1، بهعنوان تیمار شاهد در نظر گرفته شد. در پایان دوره آزمایش حداکثر تعداد گلبولهای سفید (3mm-1047/2) وحداکثر تعداد گلبولهای قرمز (3 mm-10625/1) در تیمار دوم، حداکثر حجم متوسط گلبولهای قرمز (00/382) در تیمار چهارم، حداکثر مقدار متوسط هموگلوبین گلبول قرمز (33/74)، حداکثر غلظت وزنی متوسط هموگلوبین گلبول قرمز (00/20) و حداکثر غلظت هموگلوبین (mg/dl )( 13/8) در تیمار سوم ، حداکثر درصد هماتوکریت (بهترتیب 00/41) در تیمار اول، حداکثر میزان کلسترول (mg/dl) (33/391) وتری گلیسسیرید (mg/dl)( 33/357) در تیمار چهارم و حداکثر میزان گلوکز (mg/dl)( 00/79) در تیمار شاهد گزارش شد. یافتههای این تحقیق نشان میدهد که جایگزینی سطوح مختلف پودر شفیره کرم ابریشم بهجای پودر ماهی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان، تاثیر نامطلوبی را بر پارامترهای خونی و بیوشیمیایی مورد بررسی در این تحقیق نشان نداد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
متین شکوری |
حامد قلی پور |
سمیرا ناصری |
نشانی اینترنتی
http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-47&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات