این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 26 مهر 1404
توسعه آبزی پروری
، جلد ۸، شماره ۲، صفحات ۶۳-۷۲
عنوان فارسی
اثر گیاه جعفری (Petroselinum sativum) بر شاخص رشد و بقای ماهی کوی (Cyprinus carpio)
چکیده فارسی مقاله
هدف از این تحقیق، بررسی اثر کاربرد گیاه جعفری (Petroselinum sativum)، به عنوان مکمل رشد با توجه به خواص آن، در جیره غذایی ماهی کوی (Cyprinus carpio) بر پارامترهای رشد، ضریب تبدیل غذایی و میزان بقا است. در این بررسی تعداد 180 عدد ماهی کوی با میانگین وزن 22/0 ±93/0 گرم با جیرههای غذایی به ترتیب حاوی 1/0، 25/0، 5/0 و 1 درصد جعفری، تغذیه شدند و گروه شاهد (C)، با جیره فاقد جعفری تغذیه گردیدند. نتایج نشان دادند که ماهیان تیمارهای تغذیهشده با جیره حاوی جعفری در شاخصهای رشد، تغذیهای و بقا نسبت به گروه شاهد در شرایط بهتری بودند، به طوری که بیشترین افزایش وزن (16/0±36/2 گرم)، افزایش طول (76/0±83/2 سانتیمتر)، میزان رشد ویژه وزنی(18/0±93/3)، میزان رشد ویژه طولی(79/0±72/4) و کمترین ضریب تبدیل غذایی (19/0±34/1) و همچنین بیشترین میزان درصد رشد روزانه) 29/0±9/3( مربوط به تیمار5/0 درصد جعفری در جیره پایه مشاهده شد، به-طوریکه این تفاوتها درحد معنیداری با گروه شاهد بودند (05/0P<). بنابراین میتوان چنین نتیجه گرفت که استفاده از 5/0 درصد پودر گیاه جعفری در جیره غذای ماهی کوی میتواند به عنوان مکمل رشد استفاده گردد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نرگس مورکی |
شهرام دادگر |
محمد صادق نادری | mohammad sadegh
نشانی اینترنتی
http://aqudev.liau.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-33&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات