|
تعلیم و تربیت استثنائی، جلد ۴، شماره ۱۴۱، صفحات ۰-۰
|
|
|
عنوان فارسی |
رژیم خوراکی مناسب برای کودکان با اختلال طیف اتیسم |
|
چکیده فارسی مقاله |
زمینه: اختلال طیف اتیسم نوعی اختلال عصبی تحولی است که شامل دامنه وسیعی از مشکلات ازجمله نقص در برقراری ارتباط و تعاملهای اجتماعی، نقص در شروع روابط اجتماعی و حفظ آنها، الگوهای تکراری و محدود رفتار، علایق و فعالیتها، انعطافناپذیری در رفتار و نقص در پردازش حسی است. شواهد پژوهشی حاکیاز آن است که بخش قابلتوجهی از مشکلات رفتاری و هیجانی کودکان با اختلال طیف اتیسم به نحوه تغذیه و رژیم خوراکی آنها مرتبط است. ازاینرو، پژوهش حاضر با هدف بررسی رژیم خوراکی مناسب برای کودکان با اختلال طیف اتیسم انجام شد. نتیجهگیری: پژوهشها نشان میدهد، در کنار درمانهای روانشناختی رعایت رژیم خوراکی مناسب اثرات مثبتی در کنترل مشکلات رفتاری و هیجانی کودکان با اختلال طیف اتیسم دارد. ازاینرو رژیم خوراکی سرشار از ویتامین دی، کلسیم، اسیدفولیک، امگا 3، روی، میوه، سبزیجات تازه، خوراکهای کنسرونشده، حبوبات و خوراکهای با قند پایین برای این کودکان توصیه میشود. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
کودکان، اختلال طیف اتیسم، رژیم خوراکی |
|
عنوان انگلیسی |
The Best Nutrition For children with autism spectrum disorder |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
Background: Autism is a neurodevelopment disorder that includes a wide range of complex developmental disabilities, includes impaired social interaction and communication, deficits in developing and maintaining relationships, repetitive behaviors, restricted interests, ritualized behaviors, behavioral inflexibility and impaired sensory processing. Research evidence suggests that a significant proportion of children with autism behavioral and emotional problems are related to how nutrition and diet. Therefore, the aim of this study was to evaluate the best nutrition for children with autism. Conclusion: Studies indicate that in addition to psychological treatments, regard to proper diet has positive effects in the control of behavioral and emotional problems in children with autism. Therefore the children's diet should include, foods with high vitamin D and calcium, folic acid, and zinc, Fresh fruits and vegetables, fewer processed and packaged foods-more fresh foods, cereals, Foods with high Omega-3, Fewer high sugar food. |
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
Children, Autism spectrum disorders, Diet |
|
نویسندگان مقاله |
کمال پرهون | kamal parhoon university دانشگاه علامه طباطبایی تهران سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علامه طباطبایی (Allameh tabatabaii university)
هادی پرهون | hadi parhoon , faculty of psychology and educational sciences university of kharazmi دانشگاه خوارزمی تهران سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه خوارزمی (Kharazami university)
|
|
نشانی اینترنتی |
http://www.exceptionaleducation.ir/browse.php?a_code=A-10-774-2&slc_lang=fa&sid=fa |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
عمومی |
نوع مقاله منتشر شده |
کاربردی |
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|